Header img

Clarins klassikot äitienpäivään

01/05/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Yhteistyössä: *skincity.fi

Clarins on klassikkomerkki, jolta löytyy paljon hyviä ja laadukkaita tuotteita. Niinpä listasin muutaman todellisen klassikon, joita voi harkita vaikkapa äitienpäivälahjaksi klassisille äideille! Skincitylla on kaikki Clarins tuotteet -30% 1.-3.5.20 välisenä aikana, joten nyt saa huipputuotteet edullisesti ja ne ehtivät hyvin vielä äitienpäiväksi perille. Tässä siis mun ehdotukset äitienpäivään!

Skincityn äitienpäivä tarjouksena on kaikki clarins tuotteet 30% alennuksella.

*Clarins Beauty Flash Balm voide

Beauty Flash balm on kirkastava ja napakoittava ihmevoide, joka sopii täydellisesti meikin alle. Voide heleyttää, rauhoittaa ja silottaa ihoa, jolloin meikki levittyy helpommin ja näyttää kauniimmalta sekä pysyy pidempään paikallaan. Vaikutus näkyy heti ja iho myös tuntuu paremmalta. Voidetta levitetään ohut kerros iholle ennen meikkiä ja halutessaan tätä voi käyttää myös tehonaamiona 2-3 kertaa viikossa. Voide kannattaa levittää kasvoille sormin, jotta saa parhaimman tuloksen. Hinta riittoisalla 50ml purkilla on normaalisti 29€.

Clarins Beauty Flash Balm heleyttää ja napakoittaa ihoa, joten se sopii hyvin meikin alle

*Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Klassikkojen klassikko, eli hoitava ja upean kiillon antava huulikiilto, joka myös tuntuu hyvältä huulilla. Tuntuu aivan huulivoiteen ja huulikiillon hybridiltä. Sävyjä löytyy paljon ja oma suosikkini on tämä Rose Shimmer, joka on kaunis vaaleanpunainen. Kiillossa on juuri sopivasti sävyä ja pakkauskin on viimeisen päälle mietitty. Tuubin päässä on pehmeä aplikaattori ja tuubia puristamalla tuotetta tulee aplikaattoriin, josta se on helppo levittää huulille vaikka ilman peiliä. Mieto ja raikas tuoksu kruunaa käytön ja kosteuttavuutensa ansiosta tuntuu ihanalta huulilla. Kymmenen eri sävyä ja tuubin normaalihinta on 17€.

Clarins natural lip perfector huulikiilto hoitaa ja kosteuttaa, samalla kun antaa sävyä huulille.

*Clarins Everlasting Foundation +

Clarinsin pitkäkestoinen meikkivoide, joka on rasvoittuvan ihon unelmameikkivoide. Meikkivoide on pigmenttistä ja peittävää, joten pieni määrä riittää pitkälle, lisäksi meikkivoide asettuu mattaiseksi/puuterimaiseksi kasvoille, joten sitä ei tarvitse edes kiinnittää puuterilla. Minulla tosin on sen verran rasvoittuva T-alue, että niille kohdille yleensä sipaisen vähän puuteria varmuuden vuoksi. Meikkivoide jättää tosi kauniin luonnollisen pinnan ja tää oli meikkikoulussa ihan ykkösvalinta kuvauskeikoille. Tuoksusta tulikin heti muistoja mieleen, kun tätä kasvoilleni sivelin. Toimii parhaiten sormin tai sienellä levitettynä. Hintaa 30ml pullolla on normaalisti 39€.

Everlasting Meikkivoide jättää kauniin mattaisen pinnan, joten sen päälle ei tarvitse laittaa puuteria.

Blogissani myös aiemmin mainittu *Clarins Mission Perfection heleyttävä silmänympärysvoidetta voin lämpimästi suositella. Voit lukea kyseisestä tuotteesta lisää tästä postauksesta.

Kaikki nämä Clarins tuotteet, mukaan lukien nämä klassikot on nyt *Skincity.fi osoitteessa -30% normaalihinnoista 1.-3.5.20 ja voin kaikkia rehellisesti suositella niin itselle kuin äidille. Jokainen ansaitsee vähän hemmottelua näinä aikoina, kun ollaan jouduttua kotona hautoutumaan!

Keksitkö muita Clarins klassikoita näiden lisäksi?

Lue myös:
Skincity ihotesti (Jonka voi täyttää vaikka yhdessä äidin kanssa!)
Skincity Skincare tuotteet

 • Charming Nails

  Clarinsin poskipunat ja luomiväripaletit on aika klassisia ja varmoja valintoja meikkaavalle äidille <3 nuo lip perfectorit on aivan ihania!

  • Maria Glow

   Oon tästä kyllä täysin samaa mieltä! Mulla on myös Clarinsilta poskipuna ja luomivärejä, jotka on ollut kovalla käytöllä. 🙂 Huippuja tuotteita!

 • JonnaH.

  Clarinsin meikkivoiteet on noin yleensäkin parhautta. Mutta mun ehdoton suosikki on kivipuuteri, ei ole sen voittanutta.

  • Maria Glow

   Ne on kyllä! Tuota puuteria en ole testannut, oon kyllä kuullut kehuja myös irtopuuterista. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*