Header img

Anastasia Amrezy – Uusi palettisuosikki

03/05/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pitkään aikaan en oo mistään paletista ollut niin innoissani kuin tästä Anastasia Beverly Hillsin uudesta Amrezy luomiväripaletista. Bongasin paletin muistaakseni ekaa kertaa Meikkiholisti -blogista ja kun sitten eräänä iltana huomasin *Kicksillä -30% Anastasia paleteista, niin tein elämäni nopeimman verkkokauppaostoksen. Paletti tuli postilaatikkoon nopeasti ja se oli vieläkin kauniimpi kuin mitä olin odottanut!

Anastasia Amrezy luomiväripaletti

Paletissa on kaunis pinkki glitterpinta, joka jotain kumman syystä vetoaa kovasti minuun. On aika paljon käytännöllisempi, kuin minun muiden ABH:n palettien samettipinta. Värisävyt on kyllä aivan kuin minulle suunniteltua. Pinkkiä glitteriä, kauniita ruskeita ja ihana viileä sininen. Kuvasin paletista swatchit videolle ja lisään videon postauksen loppuun. Nyt voidaankin katsoa palettia ja swatcheja vähän tarkemmin.

*Anastasia Beverly Hills Amrezy

ABH amrezy luomiväripaletti

Paletissa on samettisia mattasävyjä, metallinhohtoisia sekä glittersävyjä. Glittersävyjä ovat Litty ja Gemini, jotka ovat molemmat ruskean sävyisiä. Waisted on aavistuksen hohtava vaalea sävy, metallisia sävyjä ovat Barb, Cupcake, Dragon, Leo, Gorgina, Rezy ja Anastasia. Alariviltä löytyy mattaiset sävyt New Yarker, Og, Semsa, 1988, BK ja Yugo. New Yarker ja Og on todella lähellä toisiaan, mutta Og on aavistuksen punaisempi kuin New Yarker. Silti minusta hämmentävän saman sävyiset napit laitettu samaan palettiin.

Swatchit yläriviltä:

Anastasia beverly Hills Amrezy paletin ylärivin sävy swatch

Yläriviltä löytyy glitteriset ja metalliset ihana sävyt. Pigmentit on todella hyvä, joten vain pienen pieni sipaisu siveltimellä riittää saamaan tarpeeksi sävyä luomille. Glitterit on upeita sellaisenaan, mutta parhaan hyödyn niistä saa kun ne kiinnittää luomille glitterliimalla.

Swatch alariviltä:

Anastaia Amrezy Swatch

Alariviltä löytyy mattaiset sävyt sekä kaksi ihanaa metallinhohtoista sävyä. Mattasävyt oli kermaisen pehmeitä ja ne oli todella helppo häivyttää luomille. Jälleen kerran vain pieni sipaisu siveltimen kärjellä riitti saamaan luomille tarpeeksi pigmenttiä, joka häivyttyi melkein kuin itsestään. Paletilla saa helposti tehtyä kauniin mattaisen ruskean meikin, jos joku päivä ei glitterit ja pinkit innostaisikaan.

Silmämeikki tehty anastasian pinkillä ja violetilla paletilla.

Ensimmäinen meikki jonka tein paletilla ja johon halusin tietysti mahdollisimman montaa sävyä paletista. Ulkonurkassa Semsa ja Rezy, liikkuvalla luomella Cupcake ja sisänurkassa Barb. Alla varjostuksena sipaisu 1988 sävyä, joka ei oikeastaan edes tule esille. Joka tapauksessa todella ihana ja monipuolinen paletti, jota tulee varmasti käytettyä paljonkin. Saattaa jopa mennä hiukan edellisen suosikkipaletin, eli Norvinan edelle.

*Anastasian paletteja myy Suomessa yksinoikeudella Kicks.

Tässä vielä videota paletista ja swatchit videolla tehtynä. 🙂 Meikkikin näkyy kokonaisuudessaan tuolla videolla.

Mitä tykkäät Anastasia Amrezy paletista?

 • Charming Nails

  Ihana meikki ja ihan sun näköinen paletti 🙂 itse en tätä hankkinut koska vaikka glitterit on kauniita, ne vaan jää mulla vähemmälle käytölle. Muutoin kyllä Anastasian paletit on aivan ihania <3

  • Maria Glow

   Oi kiitos! 🙂 Jos olisin luomiväripaletti, niin näyttäisin tältä 😀

 • JonnaH.

  Kaunis meikki, ihan sun näköinen. Sävyt ovat upeita, mutta paletti ei kyllä ole yhtään mua. 😀

  • Maria Glow

   Kiitos! 🙂 Ymmärrän ettei ole ihan jokaisen kuppi teetä. 🙂 Mut siksihän niitä meikkipaettejakin on niin monta erilaista, et on jokaiselle jotakin 🙂

 • Mia / Beauty Highlights

  Oih, tuo Cupcake sävy on niin ihana kesäksi! Ja myös nuo vihertävän pronssiset sävyt vetoaa muhun 🙂

  • Maria Glow

   Tää ois kyllä varmasti sullekin huippu paletti! Nään niin miten noi pronssi sävyt sopis sun silmiin! 🙂

 • Sanna

  Moikka!

  Mitä primeria sä käytit luomilla näitten alla?
  Mä nimittäin just ostin tän paletin ja nää värit ei kestä yhtää mun luomilla. Ei oo ikinä ollu tällasta ongelmaa, ni oon ihan hukassa mitä teen 😀 Käytän normisti joko peitevoidetta tai lumenen primeria luomivärien alla.

  • Maria Glow

   Moikka!
   Käytän yleensä Urban Decayn Primer Potionia sävyssä Eden. Se on ihan superpohjustaja 🙂 laitan pohjustajan päälle vielä ihan ohuen kerroksen puuteria, jotta se kiinnittyy hyvin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*