Header img

Huxley hiipi ihonhoitorutiiniin

06/05/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olen nyt virallisesti hurahtanut täysin korealaisiin Huxleyn tuotteisiin. Kaikki alkoi kahdesta tuotteesta (kasvovesi & naamio) ja nyt ihonhoitorutiiniin on hiipinyt muitakin Huxley tuotteita. Sarja on kuin tehty minun äärimmäisen hankalalle iholle, josta löytyy pintakuivuutta, epäpuhtauksia, herkkyyttä ja aknetaipumusta. Nyt siis ihonhoitoon on liittynyt kaksi Huxleyn tuotetta lisää, nimittäin puhdistusgeeli sekä puhdistusvesi.

Korealainen ihonhoitorutiini sisältää monta ihonhoitovaihetta

*Huxley Be Clean, Be Moist puhdistusgeeli

Eipä ole ennen mikään puhdistusgeeli aiheuttanut niin suurta vaikutusta heti ensimmäisellä käyttökerralla, kuin tämä Huxleyn geeli. Käytän geeliä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, öljypohjaisen puhdistuksen jälkeen. Kätevä pumppupullo annostelee yhdellä pumppauksella sopivan määrän geeliä, joka vaahtoutuu käsissä ihanan pehmeäksi vaahdoksi. Tuoksu on taattua Huxley laatua eli mieto ja miellyttävän raikas.

Huxley Be Clean Be Moist kosteuttava puhdistusgeeli

Huuhtelun jälkeen iho tuntuu ihanan puhtaalta, mutta ei ollenkaan kuivalta tai kiristävältä. Todella jännä tunne, mikä vakuutti kyllä minut ehdottomasti tämän puhdistusgeelin faniksi. Olen nyt käyttänyt tätä päivittäin jo useamman viikon ja iho voi silmin nähden paremmin. Voikohan sitä enää mitään muuta käyttääkään?

*Huxley Be Clean, Be Moist puhdistusvesi

Kosteuttava puhdistusvesi on sellainen tuote, mitä olen jo kauan aikaa tarvinnut. Ennen tämän löytämistä, olen aamuisin käyttänyt kasvovettä puhdistukseen, sillä aamuisin en pese kasvojani veden kanssa. Huxleyn puhdistusvesi on täydellinen vaihtoehto aamupuhdistukseen, sillä se kosteuttaa ihoa samalla, kuin puhdistaa. Myös puhdistusvesi tuoksuu myös ihanalle ja hyvin samantyyppiseltä kuin muutkin Huxleyn tuotteet.

Huxley be Clean BeMoist puhdistusvesi

Iltaisin myös kaksoispuhdistuksen jälkeen, tällä voi viimeistellä vielä ja tarkistaa, että kaikki meikkien rippeet on saatu pois. Olen käyttänyt puhdistusvettä vanulappuun kaadettuna ja pyyhkinyt kasvot vanulapulla. Aivan loistava tuote tämäkin ja pääsi myöskin vakituisesti ihonhoitorutiiniin.

Korealainen kosmetiikka

Näiden kahden tuotteen jälkeen ihonhoitorutiiniin kuuluu vielä Huxley Secret of Sahara Toner, josta olen kirjoittanut blogiini aiemmin kun testasin ensimmäistä kertaa Huxleyn tuotteita. Toneria taputtelen iholle puhdistusveden jälkeen käsin ja se onkin ollut jo pitkään osana ihonhoitorutiiniani.

Korealainen kosmetiikkamerkki Huxley on rauhoittava ja kosteuttava ihonhoitosarja

Niin siinä vain kävi, että Huxley hiipi ihonhoitorutiiniin, mutta iho on tykännyt todella paljon. Iho on selkeästi rauhoittunut, tuntuu kosteutetummalta ja epäpuhtaudet on vähentyneet huomattavasti. Eipä näistä oikein voi luopuakaan, kun niin hyvään tilanteeseen on ihon kanssa nyt päästy.

Huxleyn tuotteita löytyy *noben verkkokaupasta ja siellä onkin todella hyvä valikoima Huxleyn tuotteita. Huxleylta on tullut myös vartalovoide, jota vähän kyllä olen myös himoillut, joten kunhan on edelliset käytetty pois, voisi se olla seuraava potentiaalinen vaihtoehto.

Onko sulla kokemuksia Huxley tuotteista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*