Header img

Vertailussa kaksi heleyttävää silmänympärysvoidetta

02/08/2017

Kaksi vuotta sitten tein blogin synttäriviikolla "Panosta tai pihistä" -postauksen, jossa vertailin kahden eri hintaryhmän tuotteita. Tällä kertaa homma saa jatkoa, sillä pääsin testaamaan kahta heleyttävää silmänympärysvoidetta eri hintaryhmistä.

Kyseessä on Nivean Cellular Perfect Skin Eye Illuminator ja Clarins Mission Perfection Yeux*.

Molemmat lupaavat välittömästi häivyttää tummia silmänalusia ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä jatkuvassa käytössä.  Molemmat myös lupaavat heleyttää silmänympärysihoa. Heleyttävät silmänympärystuotteet on tarkoitettu pääasiassa päiväkäyttöön tai meikin alle silmänympärysvoiteeksi. Lisäksi ne on tarkoitettu tuomaan valoa tummille silmänalusille.

Mielestäni tässä on nyt kaksi hyvin samankaltaista tuotetta, mutta hinnassa on tietysti eroa. Nivean hinta on n. 17€ ja Clarinsin taas 44,50€. Molemmat ovat 15ml pakkauksia.

Clarins Mission Perfection Yeux*

Clarinsissa on itsessään sivellin, jonka avulla voidetta saa levitettyä silmien alle. Toisaalta, itse kuitenkin lopuksi taputtelin voiteen sormilla ihoon. Lisäksi Clarinsin tuotteessa on myös SPF 15, mikä on mielestäni aina plussaa kun on kysymys ihonhoitotuotteesta päiväkäyttöön. Vaikka aluksi tämä vaikutti olevan liian tummaa ja oranssia minun iholle, niin sävy häivyttyi täysin silmien alle levittäessä. Voiteessa oleva pigmentti on siis nimenomaan sitä heleyttäjää, eikä varsinaisesti peiteainetta. Voide kyllä selvästi heleytti ihoa ja toimi hienosti myös meikin alla. Tuotteessa on hyvin vieno miellyttävän raikas tuoksu, mitä ei edes kasvoilla huomaa. Voide sisältää mm. akerolauutetta ja hevoskastanjaa korjaamaan värimuutoksia, sekä suojaavan Clarinsin Anti-Pollution yhdisteen. (Akerola on Clarinsin löytämä tehokas kasviuute, piti ihan googlettaa.)

Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator

Nivea on pakattu tuubiin, jossa on kynämäinen kärki ja näin ollen annostelu on helppoa. Sävyltään Nivea on lähempänä ihon omaa sävyä, mutta myös tässä sävy häipyy iholla kokonaan. Tekee heleyttävän vaikutuksen ja toimii hyvin meikin alla. Nivea on tuoksuton, mikä taas minulle on plussaa, kun on kyse silmänympärystuotteesta. Niveasta puuttuu kuitenkin tuo Clarinsista löytyvä suojakerroin. Voide sisältää mm. lumicinolia ja magnoliauutetta. Lumicinol estää esimerkiksi pigmenttimuutoksia ja magnoliauute taas suojaa ihoa.

Voiteiden käytössä en huomannut mitään merkittäviä eroja. Molemmat sulautuivat hyvin ihoon, imeytyivät nopeasti ja toimivat hyvin meikin alla. Clarins on mielestäni mielenkiintoisempi pakkaukseltaan ja SPF on mielestäni iso plussa. Nivea taas sai plussaa tuoksuttomuudesta ja sen koostumus oli kivan täyteläistä. Mielestäni siis todella tasaväkiset tuotteet ja molemmista kyllä tykkäsin! Aikaisemmin en ollut tällaisia heleyttäviä silmänympärystuotteita juurikaan käyttänyt, mutta nyt en enää taida osata olla ilman. Varsinkin kun vuorotyö alkaa näkyä silmänympärysiholla, niin tällaiset tuotteet tekee todella hyvää meikin alla. Tulevat siis varmasti jatkossakin käyttöön.

Kumpaa sinä käyttäisit?

*-tuote saatu testiin maahantuojalta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*