Header img

Second hand hankintoja

01/11/2015

Oletteko joskus ostaneet kosmetiikkaa käytettynä? Itse kierrän itseplavelu kirpputoireilla myynnissä olevan second hand kosmetiikat kaukaa, mutta toisilta bloggaajilta hankintoja tulee joskus tehtyä. Toiselta kosmetiikkabloggaajalta ostaessa tietää varmasti miten tuotetta on säilytetty, käytetty ja yleensä myös milloin se on avattu. (Bloggaajilla kun on tämmöinen jännä tapa kirjoittaa blogiinsa uusista hankinnoista ja niiden käyttöönotosta.) Itsekin olen nyt tehnyt muutamia second hand hankintoja kosmetiikkapuolella, joten täytyyhän niitä myös teille esitellä.

Irtopigmentit on minun suuri heikkous, joten kun MACin pigmenttejä ilmaantui myyntiin olin kärppänä huutelemassa niitä itselleni. Sävyt ovat White, Glitter Gray, Blue Noir, Deep Blue Green ja Dark Soul. Sävyt on aika tummia, mutta juuri hyviä pikkujoulukauteen. Minulla on jo suunnitteilla parikin erilaista meikkiä, joissa näitä tulee käytettyä! En malta odottaa, että pääsen ne toteuttamaan!

Koskematon Make Up Factoryn shimmersuihke! Päätin, että tarvitsinpa tätä tai en, niin keksin sille kyllä jotain käyttöä! Voi käyttää iholle tai hiuksiin! Tää tuote tulee varmasti olemaan mun pikkujoululookissa jollain tavalla.

Ja jos ei tälle muuta käyttöä keksi, niin kyllä toi on ihan hirveen söpö kun siinä on tuollainen vanhanaikainen pumppu. Voi siis käyttää vaikka ihan vain koristeena. Mut kyllä mulla shimmerille on aina käyttöä!

Shiseidon luomiväripaletin ostin edullisen hinnan vuoksi myös siksi, etten ole aikaisemmin päässyt kokeilemaan Shiseidon luomivärejä. Paletin nimi on Dusk To Dawn. Koostumus on kuulemma hyvä ja täytyyhän se itsekin päästä kokeilemaan millaisia Shiseidon luomivärit on laadultaan. Ainakin meikkivoide ja huulilakka, jota olen kokeillut, on olleet todella laadukkaita. Uskoisin siis, että sama trendi jatkuu myös luomiväreissä.

Nyt en ole kyllä varma maksoinko tästä edes mitään, vai löytyikö tämä vain jonkun miitin vaihtarikassista. Mutta jokatapauksessa kyseessä on Clarinsin Lovle rose poskipuna, joka on aivan ihanan sävyinen. Tämä on sävyltään enemmän kevät- ja kesäkäyttöön sopiva, mutta jokatapauksessa varmasti minulle sopiva sävy. Ja hei, onhan siinä vähän glitteriäkin!

Sellaisia hankintoja on tullut tänä vuonna tehtyä second hand markkinoilta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*