Header img

Meikkisivellin avomiehen kädessä

31/10/2015

Ette ehkä usko tätä, mutta mun avomies meikkasi minut tässä yksi päivä! Ja ihan omasta tahdostaan. Olin luonnollisesti asiasta innoissani ja sovittiin, että etsin valmiiksi tarvittavat tuotteet. Täytyi antaa vähän armoa, sillä tässä on nyt hänen ihan ensimmäinen kerta koskaan meikkaajana, joten kaikkien tuotteiden käyttötarkoituskaan ei ollut ihan selvä juttu. Jokatapauksessa meikkejä olin varannut aivan liikaa, eihän nyt niin montaa tuotetta voi käyttää yhteen meikkiin. Yritin olla opastamatta, mutta jonkin verran avustin, että oikeat tuotteet menisi edes suunnilleen oikeaan paikkaan.

Upeaa ripsarinkäsittelyä!

Meikki aloitettiin kultaisella luomivärillä, jota laitettiin liikkuvalle luomelle. Sen jälkeen silmiä alettiin rajaamaan. Ripsiraja rajattiin kajalilla, ihan koko silmän ympäri. Ja koska olen usein laittanut kissarajaukset, niin sellaisethan oli myös tehtävä. Sillä samalla teroittamattomalla kajalilla. Ilmeisesti mallia oli otettu vähän liikaakin, sillä tässä vaiheessa avuksi otettiin myös silmämeikin poistoaine, sekä pumpulipuikot. Kissaliner piti tehdä uudestaan. Vinkkasin hieman Sensain linerista, joten sillä päätettiin sitten yrittää uudestaan. Ehkä paras kommentti lineria laittaessa oli: ”Tää on ihan ku salama, ei osu kahta kertaa samaan paikkaan.” Siinäpä olikin kissalinerin teko kiteytettynä. Mulla on joskus nimittäin siitä ihan sama fiilis!

Sen jälkeen sudittiin vähän väriä kulmiin, mutta ne ei kaivanneet väriä kulmakynästä paria vetoa enempää. Kasvoille ruvettiin sitten laittamaan puuteria. Puuteri luonnollisesti pöllähti ja ensimmäinen komentti oli: ”Tarviinkohan hengityssuojan?”. Ilmeisesti minunkin kannattaisi sellainen hankkia… Jossain vaiheessa sitten tuli ilmi, ettei puuteri peitä tarpeeksi, jolloin vinkkasin että siitä löytyisi myös meikkivoide, jolla peittoa voisi saada enemmän. Se levitettiin meikkimunalla kasvoille ja päälle tupsuteltiin vielä puuteria. Meikkipohjasta tuli aika hyvä!

Meikkituotteet hienosti esillä kissan kuljetusboxin päällä

Sitten poskipuna. Poskipuna oli varmaan nyt käsitetty jotenkin väärin, sillä poskipunaa levitettiin LEUAN molemmille puolille. Tässä vaiheessa nauroin jo niin kovasti, että pelkäsin huolella tehdyn silmämeikin leviävän. Meikin kruunasi tottakai ripsiväri, jonka levitystapa oli yllättävän ammattimainen. Hyvin pysyi ripsari kädessä ja oikeaan suuntaan sitä kyllä laitettiin. Siitä siis täys kymppi! Lopuksi huulille laitettiin vielä punainen huulilakka ja avot. Meikki oli valmis!

Mitäs sanotte? Meikkaajana joku, joka ei ole koskaan meikkeihin koskenut tai niitä käyttänyt.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*