Header img

Peittävä meikkivoide, myös kuivaihoiselle

04/09/2015

Kuivaihoisena on joskus hieman hankala löytää peittävää meikkivoidetta joka olisi samalla myös pitkäkestoinen. Yleensä pitkäkestoinen meikkivoide yhdistetään heti kuivattavaksi ja rasvaiselle iholle tarkoitetuksi. Sokoksen alennusmyyntejä kierrellessäni eteen osui kuitenkin tämä Clarinsin talvi-iholle tarkoitettu hoitava Extra-Comfort meikkivoide. Kyljessä kyllä lukee Anti-aging meikkivoide, mutta eipä se enää minun ikäiselläni varmasti haittaakaan tee.

Meikkivoide on purkissa, josta kyllä pakko heti antaa miinusta. Paketissa tulee kyllä mukana spaatteli, jotta annostelu olisi hygienisempaa, mutta silti tuollainen purkki on epäsiisti ja hankala. Hämäännyin alennuslapuista ja marssin tuotteen kanssa kassalle ja vasta maksaessani tajusin, ettei se kyllä ollutkaan niin edullinen kuin olin luullut. Päinvastoin, tämä lienee Clarinsilta kallein meikkivoide. Mutta onneksi se tuli silti ostettua, sillä ostostani en ole kyllä katunut. Normaalihinta meikkivoiteelle sokoksen verkkokaupassa on 56 euroa.

Meikkivoide on ihan älyttömän hyvä. Se sopii todella hyvin kuivalle iholle. Erityisesti jos on kuivahtaneita finniarpia! sillä se on sopivan peittävä, mutta kuitenkin samalla kosteuttava ja hoitava. Annostelussa minulla olikin vähän harjoiteltavaa, sillä yllättävän pieni määrä riittää koko kasvoille.

Koostumus on kiva. Voide on melko paksua, mutta kuitenkin luokittelen sen nestemäiseksi enkä voidemaiseksi. Voide levittyy helposti, mutta vaatii päällensä ehdottomasti puuterin. Kestävyys on kyllä oikein hyvää luokkaa verrattuna moniin muihin kuivaihoisille tarkoitettuihin meikkivoiteisiin. Ei lähde päivän aikana valumaan, mutta ainakin minulla T-alue alkoi loppupäivästä hieman kiiltää.

Kavoille levitettynä

Käytetty sävy on siis nro 103 eli Ivory. Mullahan on kasvojen iho aika huonossa kunnossa tällä hetkellä, joten tämä meikkivoide on pelastanut mut monta kertaa, kun tällä saa niin hyvin piiloon finniarvet sekä nykyiset finnit. Suosittelen siis kaikille pintakuivuudesta ja epäpuhtauksista kärsiville! Loppuun vielä kuva INCI:stä, eli sisällyluettelosta, niin jokainen voi katsoa mitä tuo purkki on syönyt.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*