Header img

Poskipuna luomivärinä

10/09/2015

Halusin kokeilla miten Zuiin upea Diamond Sparkle Blush Melon -kukkaisposkipuna* asettuisi luomille, joten eihän se muu auttaut kuin käydä tuumasta toimeen. Poskipuna on todella kivan persikkainen, siinä on kullanhohto ja se taittaa vaaleanpunaiseen. Mukana on myös aavistus kimallusta ja siitähän minä tykkäänkin! Väri oli todella kiva, sillä hieman eri valossa se näytti vaaleanpunaiselta ja sitten taas toisessa valossa persikkaiselta. Jo pelkästään luomen muoto, sai värin näyttämään eriväriseltä eri kohdassa luomea.

Luomilla ei siis ole mitään muuta kuin tätä yhtä väriä, joten on aika siistiä, että poskipunassa on tuollainen duochrome efekti. Poskipunan värin sävy riippuu siis täysin siitä, miten valo osuu luomille.

Poskipunia luomivärinä käyttäessä kannattaa kuitenkin tehdä vahvat rajaukset, ettei vahingossakaan tee itselleen itkuista efektiä. Poskipunat kun yleensä saattavat taittaa voimakkaastikin punaiseen. Tässä Zuiin Melon sävyssä sitä vaaraa ei tosiaan ole, vaikka rajaus ei niin voimakas olisikaan.

Ylläolevassa kuvassa näyttää vähän kuin väri olisi vaaleanpunainen liikkuvalla luomella ja sitten sen yläpuolella oranssinpaan taittavaa. Tykkään! Jos muuten haluatte nähdä miltä poskipuna näyttää poskilla, niin kannattaa käydä kurkkaamassa tämä aiempi postaus samaisesta tuotteesta: Klikkaa tästä. 

Mitäs tykkäätte? Laittaisitko itse poskipunaa silmäluomille?

*Tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*