Header img

Zoya + Zoya = Upeat kynnet

14/09/2015

Rakastuin Zoyan lakkoihin heti ensikokeilulta ja olenkin niitä aina perinteisesti I Love Me -messuilta ostanut. Ensirakastuminen tapahtui PixieDust lakkojen myötä, sillä olen aina ollut hiekka/sokerilakkojen suuri fani. Jyväskylän miitistä sain itselleni yhden Zoyan kynsilakan lisää ja tämä yksilö vahvisti vaan entisestän mielipidettäni siitä, että kyseessä on erittäin laadukas kynsilakka.

Zoya PixieDust Arlo ja Zoya Areej

Aikaisemmin sillä ei juuri ollut väliä, että millainen kynsilakka on, kunhan se näyttää nätiltä, mutta nyt kun on kokeillut monia erilaisia, niin alkaa tajuamaan sen mitä eroa on oikeasti hyvällä kynsilakalla ja vähän huonommalla. Aikaisemmin en esimerkiksi ajatellut, että kynsilakka voisi pysyä hyvänä päivää pidempään, sillä aina lakat lähtivät lohkeilemaan. Mutta kyllä se vaan oikeasti on mahdollista, jos kynsilakka on hyvä.

Zoya Areej

Aloitinkin lakkailut tällä Jyväskylästä saadulla sävyllä Areej. Kynsilakan väri on hieman vaikea kuvailla, mutta lähimmäksi pääsen kuvailemalla sitä aniliininpunaiseksi. Koostumus on huippuluokkaa ja olin suorastaan järkyttynyt (siis hyvällä tavalla) siitä, että lakka peittää hyvin jo yhdellä kerroksella. Todella harvoin tämänväriset kynsilakat peittävät ensimmäisellä kerroksella. Lisäksi lakassa on aivan upea kiilto!

Zoya Areej + Arlo

Koska olen tunnustautunut glitterifriikki ja kimallustahan pitää aina olla (edes vähän!), päätin lisätä Areej lakan päälle vielä viime vuonna I Love Me messuilta ostamaani PixieDust lakkaa sävyltään Arlo. Kynsilakat pysyi todella hyvänä useamman päivän ja nyt 5 päivää myöhemmin lakka on kulunut vain kynsien kärjestä ja pari kynttä on edelleen kuin vastalakattu. Minun elämäntyylilläni aika ihmeen kestävä lakkaus!

Zoya -kynsilakkojen jälleenmyyjät löydät NailCityn verkkosivuilta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*