Header img

Voita Lippu I Love Me -messuille

15/09/2015

I Love Me -messut lähestyvät hurjaa vauhtia ja 16.-18.10.2015 Messukeskukseen kokoontuu suuri joukko kauneudesta (ja niin paljon kaikesta muustakin), kiinnostuneita ihmisiä. Tänäkin vuonna sain bloggaajapassin tapahtumaan ja kiertelen messuilla lauantaina ja sunnuntaina! Sen lisäksi, että pääsen messuille saan arpoa lukijoilleni lippuja messuille!

Kuva: Messukeskus

Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla ja saat kierrellä rauhassa messujen kaikki osastot: Muoti, Kauneus, Terveys, Koru & kello ja Luonnollisesti. Kannattaa käydä kurkkaamassa myös messujen ohjelmaa osoitteesta: http://www.iloveme.fi

Voit käydä myös lukemassa minun fiilistelyjä viime vuoden messuista, joko klikkaamalla oikean reunan tunnisteista Messupostaus tai klikkaamalla tästä.(aukeaa uuteen ikkunaan)

Kuva: Messukeskus

Lippuja arvotaan kaksi kappaletta, eli voittajiakin on kaksi. Osallistua voit joko täällä blogissa tai blogini facebook sivuilla. (Myös molemmissa saa osallistua, jolloin sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa!)

Luethan säännöt tarkasti ennen osallistumista.

1. Sinun tulee olla julkinen lukijani bloggerissa, bloglovinissa tai facebookissa. (Myös uudet lukijat, tervetuloa!) Kerro mitä kautta seuraat ja millä nimimerkillä.
2. Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Jätäthän kommentissa sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden osoitetietoja varten.
3. Arvonta päättyy 22.9.2015 klo 24.00 ja arvonnan voittajat julkaistaan 23.9. Laitan henkilökohtaisen viestin voittajalle ja julkaisen voittajat blogissa ja blogin facebook -sivuilla. Mikäli en voi ottaa yhteyttä voittajaan, otathan itse yhteyttä minuun voittosi julkistamisen jälkeen.
4. Odotan osoitetietoja voittajalta 30.9. asti ja mikäli vastausta ei kuulu, suoritan arvonnan uudestaan.
5. Messukeskus lähettää liput suoraan voittajille.

Onnea kaikille arvontaan! Blogia kannattaakin seurailla, sillä ensi kuussa on tiedossa useampaa messuihin liittyvää postausta, mukaanlukien lista näytteilleasettajista, jotka ainakin itse aion käydä katsastamassa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*