Header img

Violetti-harmaa silmämeikki

21/09/2015

Välillä taas violettia meikkiä. Tällä kertaa käytössäni oli Urban Decay 15th Anniversary luomiväripaletti, joka on muodostunut oikein käteväksi jokapaikan paletiksi. Paletista löytyy sävyt niin arkeen kuin juhlaankin, joten se on kulkenut mukanani Joensuu-Kuopio välillä tämän kuukauden ajan.


 Violetin kaveriksi valikoin harmaata sävyä, jolla sain tehtyä varjostuksen kulmaluun alle. Huomaan, että minulle on vakiintunut tuo banaanivarjostus, jossa tummempaa sävyä viedään kulmaluun alapuolelle ja lähelle silmän sisänurkkaa. 

Ostin Helsingin reissullani Sokokselta Urban Decayn Perversion ripsivärin, josta olen kyllä tykännyt kovasti, mutta tämäkään ei yllä supersuosikkini Too Faced Better Than Sexin edelle. Hyvä vaihtoehto kyllä, jos tuota BTS ripsiväriä ei ole heti saatavilla. Alla vielä kuva meikistä kokonaisuudessaan.

Kyllä nuo Urban Decayn luomivärit vaan on hyviä! Niitähän saa siis nykyään myös Suomesta Helsingin ja Tampereen Sokoksista! Kannattaa käydä kokeilemassa, on muuten hyvä koostumus! 🙂 

Ps. Olettehan jo osallistuneet I love me -messulippujen arvontaan edellisessä postauksessa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*