Header img

Clarins – Skin Illusion poskipuna

26/06/2017

Mites teidän juhannus meni? Itse sain olla neljä päivää vapaalla, joten ihanasti ehti levätä. Mun mielestä kesä alkaa vasta juhannuksen jälkeen, joten nyt päästäänkin sitten kunnon kesäaiheisiin. Bernerin bloggaajapäiviltä sain mukaani Clarinsin supersöpön Skin Illusion poskipunan. Poskipuna on mielestäni ihan täydellinen kesäpuna! Poskipunasta erikoisen tekee se, että purkkii toimii myös vippana. Purkin kannessa taas on itse puna. Puna on siis näppärä myös käsilaukussa, sillä levitykseen ei tarvitse muuta, kuin tuon kyseisen purkin. Kannesta löytyy myös peili, eli kaikki on otettu huomioon.

mineral blush, mineraali poskipuna, clarins
Kannessa on peili
Clarins skin illusion, luminous coral

Poskipuna on sävyltään hyvin persikkainen ja sopii siksi minusta ihanasti kesään! Sävyn nimi on Luminous Coral ja mulle sopii yleensäkin hyvin koralliset ja oranssiin taittavat sävyt, joten tykästyin tähän heti. Levityssysteemi toimii siten, että purkin kannessa on poskipunan sävy, joka kantta kiinni laittaessa osuu purkissa olevaan vippaan. Ensin ajattelin, että väriä tulisi jotenkin paljon, mutta tämähän olikin helppo käyttää. Purkki annostelee sopivasti sävyä vippaan ja sitten väri vain taputellaan poskille. Välillä olen häivyttänyt sävyä vielä poskipunasiveltimellä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Poskipuna, korallinen, koralli, persikka, vippa

Clarins on muutenkin tosi mielenkiintoinen merkki. Koen sen selektiivisenä kosmetiikkana, joka yleensä on myös melko hintavaa. Siitä huolimatta Clarinsin hinnat eivät ole korkeimmasta päästä, mutta tuotteet kyllä ihan hurjan laadukkaita. Aiemmin olen kirjoittanut esimerkiksi Extra-Comfort meikkivoiteesta (Olen myös kirjottanut todella eri tyyliin kaksi vuotta sitten, hyvin näkyy blogin kehitys!). Clarinsilta löytyy myös muita meikkivoiteita, jotka on ihan mielettömän hyviä!

skin illusion blush, clarins, love, poskipuna
Kannessa on väri ja pohjassa vippa

Hintaa Skin Illusion poskipunalla on n. 20 euroa ja siitä on olemassa kolmea eri sävyä. Luminous Coralin lisäksi on olemassa pinkki Luminous Pink sekä tummempi Golden Havana. Clarinsin tuotteita saa ostettua esimerkiksi Sokokselta, Stockmannilta tai kosmetiikan erikoisliikkeistä. Näppärä kesäpuna, joka kulkee mukana laukussa. Itse olen ainakin tarttunut jatkuvasti tähän sävyyn! Miltä se sinusta näyttää?

Poskipuna saatu testiin maahantuojalta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*