Header img

Terälehdet silmäkulmassa juhannukseen

23/06/2017

Juhannus. Tänä vuonna mulla on neljän päivän vapaat ja kyllä aion nauttia! Tulkoon taivaalta vaikka nyrkin kokoisia rakeita, niin aion nauttia ja rentoutua. Juhannusta tullaan viettämään sukulaisten kanssa ja sen vuoksi ajellaankin sitten useampaan paikkaan. Käydään lapsuuden maisemissa ja vietetään aikaa myös mökillä.

Juhannuksen kunniaksi päätin tehdä kesäisen kukkameikin. Instagramissa tuli vastaan meikki, jossa oli käytetty kukan terälehtiä, joten siitä inspiroituneena päätin itsekin kokeilla kukan terälehtiä meikissä. Meikkauksen uhriksi joutui valkoinen krysanteemi, joka olikin viikko sitten ostamastani kimpusta ainoa jäljellä oleva kukka. Terälehdet kiinnitin ripsiliimalla ihoon ja lopputuloksesta tuli kyllä kivan kesäinen.

Flower petal makeup, flower makeup, petals, kukkameikki
Kukkameikki, terälehtiä meikissä, kukkia meikissä

Alkuun luomilla oli vain kultaista luomiväriä, mutta lisäsin sisänurkkaan vielä vaaleaa vihreää, jotta kukan terälehtien kärki sulautuisi kivemmin meikkiin. Jätin myös rajauksen kokonaan pois, sillä halusin pitää meikin mahdollisimman kevyenä. Kultainen luomiväri tekee kuitenkin meikkiin vähän päivänkakkarafiilistä, mikä oli kyllä tarkoituskin. Ehkäpä kukan terälehtiä nähdään lisääkin meikeissä, sen verran kivan säväyksen ne antoi! Vai mitä olet mieltä?

natural makeup, flower makeup, petals, eyemakeup, silmämeikki

Hyvää Juhannusta kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*