Header img

Meikki kuin koru

03/03/2017

Glitteraddiktina pidän velvollisuutenani aika ajoin tehdä tänne teille glitter aiheisia postauksia. Tällä kertaa kyseessä on Glitter -kaupan upeat korut, jotka ostin alesta, sekä niihin sopiva glittermeikki! Meikki on minulle hyvin tyypillinen: hopeaa ja mustaa. Kutsun tällaista meikkiä turvameikiksi, sillä se sopii aina, olipa sitten millaiset vaatteet hyvänsä. Tämän meikin teen aina silloin, jos en keksi muutakaan ja haluan tehdä näyttävän meikin. Meikki syntyy niin automaattisesti, ettei sen tekemisessä kovin kauan vierähdä. Onneksi meikatessa voi kuitenkin aina välillä vähän soveltaa ja tällä kertaa lisäsin meikkiin siis vielä glitteriä.

Meikissä on käytetty yhtä suosikkipalettiani Too Faced The Power Of Makeup palettia. Alle laitoin pohjusteen lisäksi Make Up Storen High Tech Lighteria sävyssä Jupiter. Se tekee sopivan tahmaisen pohjan luomivärille. Uudemmat high tech lighterit eivät ole enää niin hyviä pohjustamiseen,sillä niiden koostumus muutettiin uudistuksen myötä. Highlighterina sen sijaan toimivat oikein hyvin uudella koostumuksellaan. Luomivärin päälle lisäsin glitteriä vielä Make Up Storen Glitter Eyeliner Diamondilla. Oon tykästynyt nyt tuohon kikkaan lisätä glitter lineria luomivärin päälle, se antaa niin kivan mutta hillityn kimalluksen. Rajaukset tehty Sensain linerilla ja ripset on Ardellin Demi Wispiesit.

Korut sitten taas on Glitterin alennusmyynnistä ostettu. Tykkään todella paljon tällaisista juhlavista bling bling koruista. Korut onkin olleet ahkerassa käytössä, kun ne sopii niin hyvin moniin eri tilaisuuksiin. Korvakorut ostin jo aikaisemmin valmistujaisiin, mutta kaulakorun nappasin toisella reissulla, kun kävin vain moikkaamassa tuttua myyjää. Mulle noi Glitterin alennusmyynnit on vähän pahoja, kun sorrun niin helposti niissä spottivaloissa kimalteleviin ihanuuksiin. Mukaan nimittäin lähti sillä reissulla kimalteleva iltalaukkukin!

Necklace, Earrings, Jewelry, Glitter
Dazzling Glow
Tässä näkyy hyvin glitter eyelinerin kimallus

Kimaltelevaa viikonloppua kaikille! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*