Header img

Too Faced meikkausta

20/12/2014

Mistä on nätit tytöt tehty? Kaikesta kivasta! Too Facedin joulupaletti Everything Nice on todellakin kaikkea kivaa. Olen vasta päässyt testaamaan ensimmäisen kerran palettia ja olen ihan myyty! Paletin hankinta oli loistava päätös ja olen enemmän kuin tyytyväinen tähän. Päätinkin sitten samaan meikkiin kokeilla melkein kaikkia uusia Too Faced tuotteita, ihan vaan että pääsen niitä testaamaan. Tiedän, että tämä tulee olemaan ihan hirvittävää hehkutusta, mutta kyllä nämä tuotteet on sen ansainnut!

Ensin kuva meikissä käyttämistäni tuotteista

Kun pääsin hiplaamaan palettia lähemmin, niin päätin melkein heti, että teen tästä uusinnan yhdestä vanhasta meikistä, jonka julkaisin Instagramissa kosmebloggaajien photo-a-day haasteessa. Sama meikki löytyy siis myös edellisestä photo-a-day haasteen postauksesta. Paletissa oli juuri tähän meikkiin sopivat värit, joten päätös oli melko helppo. Ja voi että miten hyvä koostumus näissä luomiväreissä on!

Pohjustin toki luomet ensin Shadow Insurancella ja pistin hieman puuteria päälle. Sen jälkeen vaan luomiväriä levittämään. Käytin sävyjä Totally Fetch, Live It Up ja Head Over Heels, jotka löytyvät paletin alimmalta riviltä.

Totally Fetch ja Live It Up levittyivät samettisesti, mutta Head Over Heels sisälsi hieman glitteriä, joten sitä joutui vähän enemmän työstämään. Kuitenkin sen sai hyvin kerrostettua ja pigmenttiä irtosi työstämisen jälkeen hyvin.

Yläripsirajaan laitoin myös Too Faced vendenkestävää rajauskynää, mutta nestemäisenä rajauskynänä toimi Sensain luottoliner. Häivyttämiseen käytin apuna sävyjä Heaven ja sisänurkkaan ja kulmaluulle lisäsin vielä aavistuksen Paper Roses luomiväriä.

Ripsiin laitoin tottakai uutta Better Than Sex -ripsiväriä. Ja jos olet kuullut hehkutusta tuosta ripsiväristä, niin ne on kaikki totta! Ihmettelin, miten se ei paakkuuntunut ollenkaan, vaikka kerrostin sitä aika reilusti. Huippukamaa siis sekin! Hieman huolestuttaa, joutuuko tässä nyt sitten jatkossa hankkimaan tätä Yves Rocherin sijaan. Kulmissa Lumenen kulmakynää sävyssä 2.

Jos tämä olisi ostos-TV, niin nyt olisi se hetki kun myyjä sanoo: ”Eikä siinä vielä kaikki!” Huulille piti tottakai päästä heti testaamaan Melted huulipunaa sävyssä Peony. Ja aaaaaah! Ajattelin, että tämä jäisi ikävästi aavistuksen kuiville huulilleni, mutta mitä vielä, se levittyi tasaisesti ja kauniisti. Lisäksi, kesti ihan todella hyvin. Päivän mittaan huuliin tuli pieni kuivuuden tunne, mutta laitoin vain päälle vähän huulirasvaa.

Ja tässä vaiheessa TV-shopin juontaja huudahtaa ”Jos tilaat vielä tämän päivän aikana, lisäämme mukaan myös tämän ja tämän extratuotteen”. Koska paletista löytyy myös pari poskipunasävyä, korostusväri ja varjotusväri, halusin testata myös niitä.  Poskille laitoin siis poskipunaa sävyltään Sweet Pink ja toki myös korostusväriä Inner Light ja varjostusväriä Chocolate Soleil. Näissäkin pigmentit on erittäin hyvät ja ne levittyvät oikein kivasti. Meikkivoiteena käytin Vichyn Dermablendiä savyssä 15 Opal ja vaikka en edes lisännyt puuteria päälle niin poskipuna levittyi kivasti, eikä jämähtänyt poskille.

Kaiken kaikkiaan paletti on siis laadun ilotulitusta. Too Faced ei pettänyt tälläkään kertaa ja tämä vain vahvistaa Too Facedin asemaa suosikkimerkkinäni. Paletissa on niin monipuolisesti sävyjä, että tästä riittää iloa vielä todella pitkäksi aikaa.

Pitäisiköhän minun vielä ottaa swatchit kaikista sävyistä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*