Header img

Photo-a-Day haasteen kolmas viikko

21/12/2014

Kolmas viikko Instagramin Photo-a-Day haastetta on mennyt ja olen aika ylpeä itsestäni. Ylpeä siitä, että olen edelleen mukana, enkä ole (vielä) jättänyt hommaa kesken. Tässäpä olisikin nyt sitten kolmannen viikon kuvasatoa. Aikaisemmat postaukset voi käydä kurkkaamassa täällä: Viikko 1 ja Viikko 2.

Päivä 15:   Lempiripsari

Kyllä se on tällä hetkellä Yves Rocherin Sexy Pulp. Sexy Pulp ripsiväriä olenkin hehkuttanut aika usein aikaisemmissa blogipostauksissa. Saa nähdä tuleeko Too Faced Better Than Sex menemään tämän ohi vai ei.

Päivä 16: Hymyile!

No minähän hymyilen! Huulilla on myös juuri testissä Rimmelin Apocalips huulilakka. Se on muuten yllättävän hyvä!

Päivä 17: Lempihuulipuna

En olekaan nyt hirveästi pitänyt huulipunia, mutta yleensä jos jotain huulipunaa olen käyttänyt se on ollut tämä Essencen Coral Calling. Olen yllättynyt siitä, miten laadukkaita Essencen huulipunat ovat, vaikka ne onkin todella edullisia. Hyvä pigmentti ja levittyvyys!

Päivä 18: Päivän Hiustyyli

Kuva otettu viimeisenä harkkapäivänä ja hiustyylinä ponnari (ja leijailevat haituvat). Olen todella huono laittamaan hiuksia, niinpä ne on yleensä auki. Töissä en kuitenkaan viitsi hiuksia auki pitää, joten silloin nopea ratkaisu on vain ponnari.

Päivä 19: Kynsilakkakokoelma

Tässä jouduin ”vähän” soveltamaan. Nimittäin melkein kaikki minun kynslakat on Kuopiossa. Joten päätinpä sitten kuvata luomiväripaletteja! Niistä kuitenkin taitaa kaikki (ainakin melkein kaikki) olla mukana täällä Joensuussa. Kuvan julkaisun jälkeen tosin huomasin heti että kuvasta puuttuu ainakin kolme palettia, jotka olivat meikkilaukussa… Hups!

Päivä 20: Lempibloggaaja /-vloggaaja

Aikaisemmin en lukanut ollenkaan ”suosittuja” blogeja. Virven Ostolakossa -blogi oli kuitenkin se, joka oli näistä isoista blogeista enssimmäinen, jonka kelpuutin lukulistalleni. Virven blogi on todella inspiroiva ja kadehdin hänen energisyyttä, viisautta ja intoa kosmetiikkaa kohtaan. Virve on upea supernainen, jolla tuntuu olevan sata rautaa tulessa, mutta silti kaikki hallinnassa. Lisäksi mainitsin myös pari muuta bloggaajaa, joita voin myös ilolla kutsua ystävikseni, eli: Mizz Annie ja Marianne. Ootte ihania! 🙂 <3

Päivä 21: Naamio

Uusin naamiotulokkaani, joka siis vielä odottaa testausta. Tarkoitus olisi lähiaikoina kokeilla tekeekö tämä naamio ihmeitä, niinkuin monet sen väittää tekevän. Jännittävää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*