Header img

Vielä kerran kaikkea kivaa!

22/12/2014

Too Faced Everything Nice paletti pääsee nyt vähän lähempään tarkasteluun. Olen täysin rakastunut siihen ja todennut tuon erittäin monikäyttöiseksi ja käytännölliseksi paletiksi. Se ei ole liian iso, mutta se sisältää silti kaiken tarvittavan. Tykkään myös itse paletin materiaalista, sillä se on tuollaista vahvaa pahvia. Myös Too Faced Natural Eye paletti on vahvaa pahvia ja olen todennut sen paremmaksi, kuin monet muoviset kotelot. Tuo pahvi on jotenkin pehmeämpään, joten jos paletti vaikka putoaa niin se ei mene niin herkästi rikki, kuin muovinen paletti. Lisäksi pahvi ei naarmuunnu rumasti, kuten monet muoviset paletit, mutta kuvio tuosta kyllä käytössä kuluu.

Everything Nice paletti taipuu selvästikin myös neurtaalimpaan meikkiin. Kokeilin tänään siis muutamaa vähän hillitympää sävyä ja samalla otin hieman swatcheja. Valo ei ihan riittänyt kunnollisiin kuviin, mutta swatcheissa näkyy kuitenkin hieman eri sävyjen välisiä koostumuseroja. Osassa väreistä pigmentti on todella hyvää, erityisesti metallinhohtoisissa sävyissä, mutta glittersävyissä koostumus on hieman irtonaisempaa.

Kuvassa luomilla on sävyjä Honey Pot, Don’t Settle ja Secret Lovers. Swatcheja ottaessani en käyttänyt mitään pohjustetta, vaan levitin luomivärit suoraan kuivalle iholle. Matta ja glittervärit selvästi kaipaavat pohjalle pohjustetta, mutta nuo metallinhohtoisen sen sijaan toimivat hyvin ilmankin.

Paletin ensimmäinen rivi: Turtle Dove, Dream On, After Hours, Fawned Of You ja Knockout

Paletin toinen rivi: Paper Roses, Kindness Is Free, Mauvelous, Be you ja Secret Lovers

 

Paletin kolmas rivi: Heaven, Shiny Happy, Honey Pot, Don’t Settle ja Girly

Paletin alin rivi: Totally Fetch, Live It Up, Too Glam, Head Over Heels ja Chocolate Moon

Vielä kuva koko paletista, jos haluaa vertailla miltä jokin väri näyttää paletissa ja miltä swatchina. Tuo Head Over Heels oli minulle ainakin aika yllätyskoostumus, sillä oletin sen olevan samaa luokkaa saman rivin Too Glamin kanssa, se oli kuitenkin tuollainen glitterinen, jossa ei ollutkaan niin vahva pohjaväri. Tämä näyttäisi varmasti upealta sinisen voidemaisen luomivärin päällä!

Mikä on sinun suosikkisävysi paletissa? Itse tykkään kovasti sävyistä Kindness Is Free ja Live It Up. Mutta toisaalta tuo Too Glam houkuttelee myös, vaikka en yleensä kovin innostu vihreistä luomiväreistä.

Toivottavasti Too Faced ei ala vielä kyllästyttää, sillä en ole vielä ehtinyt edes testaamaan The Return Of Sexy palettia…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*