Header img

Joululoma Too Facedin kanssa

19/12/2014

Jee! Nyt se viimein alkaa. Eli kokonaiset 7 päivää joululomaa! Siinä välissä käyn tekemässä yhden päivän töitä ja lomailen vielä lisää 5 päivää. Ihanaa!

Koko loman kruunaa minulle Amerikasta saapunut lähetys. Serkkuni on Au Pairina USA:ssa ja hän lupautui lainaamaan postiosoitettaan ja sain tilattua itselleni muutamia kivoja Too Faced tuotteita. Parasta hommassa oli vielä se, että sain tuotteet toimitettuna Suomeen, kun serkkuni muu perhe kävi vierailemassa USA:ssa. Kiitos siis teille kaikille ihan hirmuisesti! <3

Aaaa!! Kaikkee ihanaa!!

Täytyy myöntää, että ehkä ihan aavistuksen lähti lapasesta tuo ostelu, mutta kerranhan tässä vain eletään. Ja onpahan nyt sitten yksi iso joululahja itselleni hankittu. Aluksihan minun oli tarkoitus ostaa vain Sephorasta tuo Everything Nice paletti, mutta juuri kun olin sitä menossa ostamaan niin sivuilla luki vain ”Out of Stock”. Lisäsin itseni maililistalle, joka ilmoittaa mikäli tuotetta tulisi lisää varastoon, mutta aloin jo epäillä ettei sitä ehdi tulla.

Niin saapui Black Friday ja menin Too Facedin omaan verkkokauppaan tutkimaan tuotteita. Päädyin sitten tilaamaan sieltä tuon Return Of Sexy paletin, sekä Melted huulipunan sävyssä Peony. Kaupan päälliseksi sain täysikokoisen Better Than Sex ripsivärin ja vielä näytteet Lip Injection huulikiillosta sekä Eyeshadow Insurance luomivärinpohjusteesta.

Pari päivää tilauksen jälkeen sain sähköpostia että Everything Nice olisikin taas saatavissa ja arvoin pitkään, että tilaanko vielä senkin. Kollegani Marianne yllytti ehdottomasti sen hankkimaan, joten pistinpä sitten senkin vielä tilaukseen! Niinpä minulla onkin nyt sitten Too Facedia pitkäksi aikaa! Sephorastakin sain muutamia kaupanpäällisiä, mutta ne eivät olleet Too facedia.

Joululoma onkin pyhitetty nyt sitten Too Facedin testaukseen! Täytyy myöntää, että olen hipelöinyt näitä paletteja innoissani keskiviikosta asti (silloin siis sain nämä) mutta en ole vielä raaskinut niihin koskea! Too Facedin Natural Eye paletti on ollut suosikkini siitä asti. kun sen ostin, joten odotan näiltä aika pitkälti samaa laatua.

That’s what pretty girls are made of

Nää on vaan niin upeita! Minulla on kyllä jo selvät sävelet mitkä luomivärit pääsevät ensimmäisenä luomille! En malta millään odottaa!

Mutta mistä tuotteesta haluaisitte ensimmäisenä kuulla kokemuksia?
Koska minä en meinaa pysyä enää nahoissani, että pääsen näitä testaamaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*