Header img

Tammikuun 2020 Boxycharm

10/02/2020

Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Tammikuun Boxycharm saapui viimein helmikuun puolella. Hyvää kuitenkin kannattaa odottaa, sillä sisältö oli suorastaan timanttisen huikea! Heti kun avain boxin niin ihan pienesti kiljahdin. En muista ainakaan, että olisin valinnut kahden tuotteen väliltä tähän boxiin mitään, joten kaikki oli mulle täysiä yllätyksiä. Todella hyvä sisältö taas Boxycharmilta, eikä ollenkaan huono aloitus uudelle vuosikymmenelle!

Maria Glow pitää tammikuun boxucharm boxia käsissään.

Boxycharm tuli tällä kertaa todella hyvässä kunnossa.

Aiheena tammikuun Boxycharmissa oli ”Breaking the ice” ja kaikki brändit olikin jo ennestään tuttuja.

TAMMIKUUN BOXYCHARMIN SISÄLTÖ:

Too Faced – Fancy Pink Diamond Glow Highlighter, $36
Dr. Brandt – 24/7 Retinola Eye Cream, $55
Skinc&Co Roma – Truffle Therapy Face Commage, $28
Avant Skincare – 8 Hour Radiance Renewal Sleeping Mask, $107
Grande Cosmetics – Grandedrama Intense Thickening Mascara, $25

Tammikuun boxycharmin sisältö flatlay kuvana.

Oma suosikki oli tietysti *Too Faced Fancy Pink Diamond Glow Highlighter, joka on ihan mielettömän upea jo pelkästään pakkaukseltaan. Oon jokaisella Sephoran reissullani pyöritellyt näitä Too Facedin Diamond Highlightereita käsissäni, mutta en ole raaskinut sitä ostaa. Highlighter jättää tosi kivan ja luonnollisen hehkun. Sopii ihanasti poskipunan kanssa ja tulee varmasti olemaan jatkossakin paljon käytössä.

Too Faced Diamond light highlighter fancy pink diamond glow.

Grande Cosmeticsin Grandedrama ripsiväri vaikutti myös hyvältä, joskin koostumus oli melko kuivakkaa. En ole varma, onko sen tarkoituskin olla, vai olikohan mun ripsari jo vähän kuivahtanut. Hyvää jälkeä se silti teki. Lappusessa luki, että se ei karise, mutta mulla jo levittäessä lennähti pari hippua kasvoille. Päivän mittaan se kuitenkin pysyi melko hyvin, vaikkakaan täysin karisemattomasta koostumuksesta ei oikein voi puhua.

Grabde cosmetics grandedrama ripsiväri ja dr. brandtin 24/7 silmänpympärysvide.

Ihonhoitotuotteet oli kaikki myös tosi jees! Avant Skincaren 8 Hour Radiance Renewal yönaamio tulikin lookfantasticin joulukalenterista, mutta en ole sitä vielä testannut. Sisältää kyllä akrylaatteja, joten saattaa jäädä kokonaan kokeilematta vaikka kovasti kyllä tekisi mieli kokeilla. Dr. Brandtin 24/7 Retinol silmänympärysvoide sisältää myöskin akrylaatteja, joten lisäilen näitä varmasti sitten blogikirppiksen puolelle. Skin&Co Truffle Therapy kasvojen kuorintavoide jää vielä odottamaan vuoroaan, sillä mulla on noita kuorintoja jo jonkin verran odottamassa testausta. Niistä varmaan saisikin tehtyä jonkun yhteisen tuotevertailupostauksen, kuten oon tehnyt esim. puhdistusbalmeista ja primereista. Vaatii tosin aika pitkän testiajan, kun kovinkaan usein ei voi testata kuorivia tuotteita kasvoille.

Boxycharm skin&co roma truffle therapy kasvojen kuorinta-aine sekä avant skincare 8 hour radiance renewal yönaamio.

Kaiken kaikkiaan siis aivan loistava sisältö, johon olen todellakin tyytyväinen. Perinteisesti unboxingista on myös video katsottavissa postauksen lopussa. Tykkäsitkö sisällöstä? Oliko sulla samat tuotteet tammikuun boxissa?

Boxycharmia voi tilata Suomeen *Planet Expressin kautta ja boxin *hinta on 25 dollaria kuussa. Mikäli boxi jää Suomen tulliin, tulee siitä maksaa postin käsittelymaksu 2,90€ ja lisäksi alv.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*