Header img

Lookfantastic joulukalenteri 2019

07/02/2020

Kalenteri saatu ilmaiseksi. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Kyllä, nyt on helmikuu ja kyllä, aion käydä läpi viime joulukuun parhaimman asian, eli *lookfantasticin joulukalenterin sisällön! Sitä paitsi, kyllähän tässä täytyy jo pikku hiljaa alkaa miettiä tämän vuoden joulukalenteri asioita, joten lienee hyvä vilkaista mitä viime vuonna kalenterissa oli tarjolla. Sain itse kalenterin PR-lahjana *lookfantasticilta ja minulle sanottiin, että sisältö on paras koskaan. Ja tottahan se oli! En ollut varma oliko sisällössä oikeasti enää parantamisen varaa edellisen vuoden jäljiltä, mutta kyllä se vaan oli jälleen kerran upeaakin upeampi! (Katso esim. vuoden 2017 lookfantastic kalenterin sisältö tai vuoden 2016 kalenterin sisältö)

lookfantastic jouluklaenterin parhaat luukut.

Joka aamu oli ihanaa aukaista luukku ja yllättyä taas upeasta sisällöstä. Kalenteri olikin hyvien luukkujen tykitystä alusta loppuun, vaikka ihan jokainen tuote ei tietenkään ollut täysin mieleeni. Kerron fiiliksiä kalenterista sekä tietysti mitkä oli mulle ne huiput ja mitkä hutituotteet.

LUUKUT 1-5

joulukalenterin luukun sisällöt ensimmäiseltä viideltä päivältä.

 1. Mophe – 9A luomiväripaletti. 2.Living Proof – Perfect Hair Day muotoiluvoide. 3.Caudalié – Vinopure Clear Skin kasvovesi. 4.Luxie – 121 & 141 siveltimet. 5.Elemis Pro-Collagen Marine kasvovoide.

LUUKUT 6-10

lookfantastic joulukalenterin luukkujen 6-10 sisällöt.

6.Illamasqua – Nude Collection huultenrajauskynä – Raw. 7. Rituals – The Ritual of Ayurveda öljy. 8.Philip Kingsley – Elasticizer hoitoaine. 9. Oskia – Renaissance puhdistusgeeli. 10. First Aid Beauty – Facial Radiance Pads kasvojen hoitolaput.

LUUKUT 11-15

lookfantastic joulukalenterin luukkujen 11-15 sisällöt.

11. Avant Skincare – Moisture Surge yönaamio. 12. Prai – Throat & Decolletage dekolteevoide. 13. Lord & Berry – Black Eye Liner. 14. Mellow Cosmetics – nestemäinen huulipuna – Tehran. 15. Rodial – Dragon’s Blood huulinaamio.

LUUKUT 16-20

lookfantastic joulukalenterin luukkujen 16-20 sisältö.

16. Molton Brown – Fiery Pink Pepper suihkugeeli. 17. Emma Hardie – Moisture Boost Vit + C voide. 18. Neal’s Yard Remedies – Wild Rose käsivoide. 19. Bio Effect – EGF seerumi. 20. Eyeko – Lash Alert ripsiväri.

LUUKUT 21-25

joulukalenterin viimeiset luukut.

21. Delilah Cosmetics – kulmakynä. 22. Bubble T Limited Edition kylpypommit 23. Filorga – Meso-Mask 15ml. 24. Sleek MakeUP Highlighting Paletti – Solstice. 25. Omorovicza – Queen Of Hungary kosteussuihke.

Kuten siis huomaat, niin kalenterin sisältö on ollut todella timanttinen. Omat suosikit onkin alla olevassa kuvassa. Isoimmat yllättäjät oli ehdottomasti Morphen upea paletti, Delilahin kulmakynä (joka oli vieläpä passelin sävyinen), Omoroviczan ihana suihke (tosin mulla on vielä edellinenkin kesken), Illamasquan ihanan sävyinen huultenrajauskynä, Luxien näppärät siveltimet (koska Luxien siveltimet on ihania), FABin kasvolaput, jotka on käsittääkseni kevyesti kuorivat, Philip Kingsleyn matkakokoinen hiustenhoitoaine, Neal’s Yard Remedies käsivoide sekä tietysti Sleekin ihana Solstice paletti, josta olen kirjoittanut blogiinkin aikaisemmin.

lookfantastic joulukalenterin sisällön suosikkituotteet.

Pari tuotetta jotka eivät säväyttäneet oli Lord&Berryn minikokoinen kajal kynä, jollainen on joskus aikaisemminkin tullut jostain lookfantasticin boxista, Mellown hassun värinen huuliväri sekä Molton Brownin suihkugeeli. Suihkugeeli olisi muuten ollut jees, mutta tuoksu ei vaan sattunut nyt olemaan minun mieleeni. Mutta nuo nyt oli ainoat sellaiset vähän ”meh”-tuotteet koko kalenterissa, joten sisältö oli huikean hyvä ja kokonaisfiilis kalenterista ihan mahtava!

Olikohan tämä nyt myöhäistä vai aikaista joulukalenteripostaukselle? 😀

 • Hanna

  Ei ollenkaan liian myöhäistä tai aikaista 🙂
  Tosi kiva lukea näin jälkikäteen ja kun kaikki muut ei julkaise samaan aikaan. Luin näitä joulun aikaan paljon ja olin jo unohtanut mitä näistä tuli, kun vaihtoehtoja oli niin monia. Nyt pääsin fiilistelemään sun postausta keskittyneemmin.

 • Charming Nails

  Minäkin julkaisin oman mielipiteeni tästä vasta tammikuussa ja ihan mukava lukea sinunkin ajatukset näin jälkikäteen 🙂 Mellow huuliväri oli kyllä kiva vaikka alussa emmin sen kanssa. Se on nätti luonnollisen nude sitten huulilla 🙂
  Upea sisältö kyllä säväytti, etenkin kun tämä oli ensimmäinen lf kalenterini niin kylläpä leuat loksahti auki availlessa 🙂 tosi moni tuote nousi lemppariksi mutta aika moni on vielä avaamatta. Tykkäsin kalliimmista voiteista esim. Elemis on kiva kokeilla. Luxien siveltimet oli tosi hyvät ja käytössä, samaten Morphen ja Sleekin paletit 🙂

  • Maria Glow

   Pitäisköhän sitä sitten itsekin kuitenkin kokeilla sitä Mellown huuliväriä, jos se kuitenkin on sit huulilla nätti 😁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*