Header img

Syksyn avaus

06/09/2014

Syksy on nyt virallisesti avattu ensimmäisen kouluviikon myötä. Minulla onkin nyt syksyllä tiedossa paljon juttuja, joista yksi liittyy työasioihin. Vaihdan työpaikkaa ja pääsen työskentelemään koulun ohella Kuopioon. Tämä helpottaa huimasti ajotaakkaa, kun ei tarvitse joka viikonloppu ajaa Joensuuhun töihin. Toki se tietää myös vähemmän aikaa Joensuussa, mutta kaikkeen ei pysty revetä.

Koulun lisäksi tiedossa on myös meikkausjuttuja, kun olen lupautunut hyväntekeväisyysprojektiin. Savonia Ammattikorkeakoulun sekä pelastusopiston opiskelijat tekevät tässä syksyn aikana seinäkalenterin vuodelle 2015. Kalenterin tuotto menee lyhentämättömänä Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle. Ensimmäiset kuvauksetkin oli jo tällä viikolla ja voi miten olikin mukavaa päästä pitkästä aikaa meikkailemaan.

Meikkaushommissa

Meikkasin kuvauksiin naismallin, sekä tein myös meikkipohjan miesmallille. Kuvaukset sujuivat yllättävän näppärästi ja ensimmäiset kuvat kalenteriin on saatu tehtyä. Homma on vielä melko alkuvaiheessa, mutta olen varma, että tästä tulee vielä todella hieno juttu! Kertoilen aiheesta vielä lisää meikkausten yhteydessä ja kunhan saadaan tuo projekti kunnolla polkaistua käyntiin.

Ylipäätään koko syksy vaikuttaa melko kiireiseltä. Ratsastusharrastukseni on ottanut ison harppauksen eteenpäin uudella tallilla ja meillä näyttäisi olevan koulussakin melko paljon iltapäivä/iltaluentoja. Kaikenkaikkiaan olen huiman innoissani tästä syksystä, mutta hieman pelottaa että riittääkö aika kaikkeen. Rennosti kuitenkin aion aloittaa ja katsellaan sitten syksyn edetessä mitä kaikkea tulee eteen.

Alla vielä kuva ensimmäisten opiskelijabileiden meikistä. Tykästyin nyt kovasti glitterien käyttöön ja Elfin Glitterglue pitää glitterit paikallaan kovemmassakin menossa!

Puhelinlaatu

Hyvää alkavaa syksyä kaikille lukijoille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*