Header img

Glitterattack

01/09/2014

Noniin, nyt on muutto Kuopioon taas suoritettu. Syksyllä onkin nyt kaikkea jännää tiedossa, joten ihan mukavalta vaikuttaa tämä paluu tänne Savoon. Kun sitten eilen jäin yksin tänne soluhuoneeseeni, niin tiedättehän miten siinä käy. Tavarat odottavat purkamista, mutta koska meikkaaminen nyt vaan on niin paljon kivempaa ja inspiraatio iski, niin tartuin meikkisiveltimiin.

Olin edellisenä iltana katsonu Burlesque -elokuvaa ja sain siitä innostuksen glittermeikin tekemiseen. Kun rupesin meikkiä tekemään niin aluksi epätoivo iski. Mietin että mitähän ihmettä minä oikein olen tässä tekemässä, kun alkuun meikki näytti aika katastrofilta. Minulla oli jo meikinpoistoaine kädessä, kunnes totesin että aion saada tämän toimimaan. Lopputulos olikin sitten tällainen:

Koska olin aloittanut meikin tekemisen tuolla luomivakovarjostuksella, niin eihän siitä meinannut mitään tulla. Minun silmän muoto on sellainen, ettei siihen oikein sovi avonainen luomivakovarjostus, vaan se pitäisi aina yhdistää ja tehdä silmän ulkonurkkaan asti. Eyeliner kuitenkin pelasti meikin, ettei siitä ihan täyskatastrofi tullutkaan.

Mitäs tykkäätte? Tuleeko teille tällaisia inspiraation hetkiä kun vaan on pakko päästä kokeilemaan jotain meikkiä?

Käytetyt tuotteet:
Too Faced Shadow Insurance
Fräulein 38-paletin pinkkiä ja violettia
Elf glitter glue
Fräulein 38 pinkkiä glitteriä
Dior Twin Set Eyeshadow Ballerina pink (alarajaus)
Sensai Liquid Liner Black
Lumene kulmakynä 02
Make Up Store Tri Brow Color
Yves Rocher Ultra Volume ripsiväri
Elizabeth Arden Flawless Finish -meikkivoide 01 Linen
Sensai Loose Powder Transculent

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*