Header img

Ihon viimeinen toivo: Etanat!

28/08/2014

Kesä ei siis tehnyt iholleni toivomaani ihmeparantumista vaan epäpuhtauksia ja finnejä on kesälläkin riittänyt. Ongelmat ovat selvästi hormonalisia, sillä ongelmat ovat nimenomaan leuassa ja kasvojen reunoilla. Kasvojen T-alue sen sijaan on ollut oikein hyvässä kunnossa. Minulla ei sinänsä ole mitään ongelmia finnien kanssa, koska saan ne kyllä meikillä piiloon, mutta niistä aiheutuvat arvet sensijaan ovat alkaneet ärysttää. En vain osaa olla räpläämättä finnejä ja olenkin aiheuttanut itselleni melko ikäviä arpia leukaan.

Kasvojen pahempi puoli

Yksi päivä mieleeni juolahti joitakin vuosia sitten kovastikin hypetetty Baba de caracol etanavoide. Muistelin, että se auttoi esimerkiksi arpiin ja rupesin tutkimaan asiaa enemmän. Blogikollegoiltakin sain kuulla vain hyvää kyseisistä voiteista ja ihana Kissaämmä vinkkasi minulle Natura Median etanavoiteesta. Sen myötä otinkin Natura Mediaan yhteyttä ja kysyin olisinko voinut kokeilla heidän etanavoidettaan.

Niin kävi ja postimies toi minulle ovelle paketin, joka sisälti yhden sijasta kolme tuotetta! Kolme erilaista Baba de caracol etanatuotetta. Regenerating Day&Night Cream, Regenerating Cream sekä Active Gel. Tämä onkin nyt sitten viimeinen toivo ihooni ja jos ei näillä saada ihoa kuntoon niin se on sitten keksittävä jotain muuta. Tuotteet sain maanantaina 25.8.

Otinkin heti samana päivänä kuvan ihostani ilman meikkiä. Itseasiassa tuona aamuna ihoni oli parhaimmassa kunnossa pitkään aikaan, mutta finnien jättämät punaiset arvet on erittin hyvin näkyvillä. Sen sijaan yön aikana uusia finnejä ei ollut tullut, joten pahimmillaan se ei näissä kuvissa ole.

Tutkiskelin tuotteita innoissani. Olin sen verran saanut selville, että ollakseen tehokas pitää tuotteessa olla paljon Etanaseeurmia. Naturamedian tuotteissa tuo Helix Aspersa onkin tuotteiden INCIssä ensimmäisenä ja sehän tarkoittaa, että tuote sisältää eniten tätä ainesosaa. Kuulostaa lupaavalta siis!

Etanaseerumihan on tarhakotiloista saatavaa seerumia, jolla on ihoa uudistava vaikutus. Tämän seerumin luvataan häivyttävän ja vaalentavan ihovaurioita sekä puhdistavan epäpuhtauksia. Juuri siis sitä, mitä tarvitsenkin. Etanoita ei vahingoiteta seerumia kerätessä, sillä ne tuottavat sitä vain elävänä.

Päätinkin ottaa tuotteet tehokäyttöön ja aamuisin käytän kasvoille puhdistuksen jälkeen tuota Regenerating Day&Night Creamia, joka on kevyempi versiosta tuosta keskimmäisestä voiteesta. Voide imeytyykin kivasti ja on toiminut hyvin meikin alla. Ainut miinus tälle tuotteelle on sen tuoksu. En tiedä kuvittelenko, mutta pystyn kyllä haistamaan tuotteesta etanan hajun. Itse olen hyvin tuoksuherkkä, joten olen kiitollinen ettei tuo haju ole voimakas ja se häivää melko pian iholta levityksen jälkeen. Ei siis ole häirinnyt käyttöä, mutta olisihan se mukavempaa levittää jotain hyväntuoksuista iholle. Iso plussa kuitenkin siitä, että tuote on pumppupullossa.

Iltaisin sitten olen ensin laittanut tuota Active Geliä pahimmille alueille, eli nimenomaan leukaan ja poskiin ja sitten päälle tuota normaalia Regenerating Creamia. Tuo geeli on nimenomaan tarkoitettu täsmähoidoksi ja ajattelinkin, että käytän sitä nyt ainakin pari ensimmäistä viikkoa ja mietin sitten miten jatkossa teen. Geeli on näistä tuotteista parhaimman tuoksuinen, eikä siinä ole havaittavissa ollenkaan etanan hajua. Lisäksi geeli on myöskin kivassa pumppupullossa.

Regenerating Cream on melko samantyylistä kuin tuo Day&Night cream. Koostumukseltaan ehkä hieman pehmeämpää. Purkin näettekin kuvassa. Tämäkään tuote ei tuoksu niin selvästi etanalta kuin sen kevyempi versio, mutta tässäkin on havaittavissa pieni vivahde. Jälleen kerran, se ei ole häiritsevä tai voimakas. Muutenkin tuotteissa on mukavan miedot tuoksut, joten olen pystynyt käyttämään niitä ongelmitta. Käytän tätä voidetta yövoiteena.

Natura Medialta suositeltiin käyttöä kahden kuukauden ajalta, sillä siinä ajassa pystyy selvimmin huomaamaan tuotteen mahdolliset vaikutukset. Olenkin erittäin toiveikas näiden tuotteiden suhteen ja mielenkiinnolla jään odottelemaan tuloksia. Tietenkään mikään voide ei pysty ihmeisiin, ellei ihon muu hoito ole kunnossa, joten muihin rutiineihini kuuluu joka ilta meikkien poisto sekä ihon pesu pesuaineella ja konjac -sienellä. Aamuisin puhdistan kasvot Micellar water -puhdistusvedellä.

Toivotaan parasta ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi! Raportoin tuloksista tänne viimeistään sitten kahden kuukauden kuluttua, mutta mahdollisesti jo aikasemminkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*