Header img

Kosmetiikan exäni – menneisyys julki

23/08/2014

Ajattelin nyt kokeilla tällaista ”postaus sarjaa” jossa esittelen entisiä mieleenjääneitä tuotteita. Erityisesti tarkastelen tuotteita ajalta ennen allergiaa, mutta myös ajalta ennen meikkikoulua. Samalla pääsen tarkastelemaan vähän omaa kehitystäni kosmetiikan kuluttamisessa. Ajattelin aloitella sarjan kasvojen ihonhoidolla ja jatkaa sitten muilla aiheilla. Ainakin meikkiexät sekä mahdollisesti hiustenhoidon exät ehkä jopa vartalonhoidon exät.

Haastan myös muut bloggaajat muistelemaan menneisyyttään ja miettimään millaiset tuote-ehdokkaat on syystä tai toisesta jätetty, eivätkä ne ole päässeet viettämään elämäänsä yhdessä bloggaajan kanssa. Millaisia exiä löytyy ja onko syyt eroon johtuneet enemmän exästä vai omasta tahdosta?

Eräs melkoisen lyhyt suhteeni oli Proactiv Solutions ihonhoitosarjaan vuonna 2010.

Tuote pääsi jatkuvalla mainostamisella ostoslistalleni ja päätyi lopulta kotiini. Tein jo silloin postauksen blogiini aiheesta, joka löytyy täältä. Suhde kesti n. kuukauden. Sen jälkeen minun oli pakko saada tauko, ja niinhän se monesti on että tauko on vain lopun alkua. Jonkin aikaa käytin vielä sarjan yövoidetta, mutta siitä se pikkuhiljaa hiipui ja jonkun muuton yhteydessä heitin sitten loputkin pois. Nykyisellä ihollani voisin jopa harkita palaamista yhteen, sillä minusta tuntuu että nykyään kaipaisin jotain rajumpaa ihonhoitooni, mutta minulla on tiedossa lupaava juttu toisen tuotteen kanssa, joten yhteenpaluu jää nyt toistaiseksi pois vaihtoehdoista. Loppuyhteenvedon tästä tuotteesta voitte käytä lukemassa täältä.

Yksi suhde, jota olen jäänyt kaipaamaan on Beauty Channelin vitamiinitabletit vuodelta 2010.

Tämän tuotteen tapasin HairStoressa. Tarkemman selostuksen ensitapaamisestamme voit lukea täältä.
Muistan että söin koko kuurin ja jäin kaipaamaan lisää. Vaikutuksen ihoon olivat hyvät ja muutenkin tykkäsin kovasti tuotteesta. On mahdollista että aika kultaa muistot, mutta kokeilin kyllä tämän jälkeen toista tuotetta, joka lupailee samoja asioita mutta ei se ollutkaan sama asia, meillä ei ollut samanlaista yhteyttä. Joten jos joku on nähnyt tätä kyseistä exää jossain, niin voitteko ilmoittaa mulle! En ole stalkkeri, mutta haluaisin kyllä ehdottomasti palata yhteen tämän kanssa!

Seuraavaksi yksi  ex-suosikkivoiteeni, joka oli minulle niin suosikki, että suhteemme kesti kaksi kokonaista purkkia. Minullahan on ollut monesti tapana dumpata tuote menemään kun se alkaa olla lopuillaan, joten loppuun asti käytetty tuote on merkki ehdottoman hyvästä suhteesta. Kuvaa minulla ei ole tuotteesta, mutta kyseessä on Lancome Hydra Zen Naurocalm voide. Ensimmäien purkki oli normaali päivävoide ilman spf-kerrointa ja myöhemmin toinen sitten saman sarjan yövoide. Kuivalle iholle loistava tuote, josta tykkäsin mielettömästi. Valitettavasti suhteemme päättyi siihen, että tuote käytti aivan liikaa rahojani, sekä myöhemmin myös allergia vaikutti siihen, etten enää voinut jatkaa suhdettamme.

Ensimmäisestä Lancomesta toivuttuani päädyin yhden illan kokeilun kautta kotiuttamaan Korresin Yoghurt Creamin vuonna 2011. (Muistelisin että hankin Lancomen yövoiteen v.2012, joten tämä taisi olla syrjähyppyni siinä välissä.)

Tuote oli niin ihana, että päädyin myös hehkuttamaan sitä täällä blogissani. Sekaiholle sopiva voide, johon koukutin pari ystävääkin. Talven tullen ihoni kuitenkin vaati enemmän kosteutusta, joten tämä voide jäi sitten unholaan. Taisin sitä vielä keväälläkin käyttää, mutta varsinaista syytä erollemme en muista. Taidettiin vain kasvaa erilleen.

Myöhemmin käytössäni oli Shiseidon Ibuki sarjan voide. Kyseistä voidetta ei ollut kaupassa silloin kun lähdin täydennystä hakemaan, joten nykyinen Sensain voide syrjäytti Ibukin. Täytyy varmaan tehdä vielä nykyinen ihonhoitoni -postaus lähiaikoina, että tiedätte millaisessa suhteessa sitä tällä hetkellä eleteään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*