Header img

Ensimmäinen tuotteeni Bobbi Brownilta

21/08/2014

Helsingin reissulla pistäydyttiin Annien kanssa Stockmannilla Bobbi Brownin pisteellä. Videolla jo esittelinkin tuota luomiväriä ja tänään pääsin viimein testaamaan sitä kunnolla. Ja voi että se onkin kaunis ja kimalteleva! Ja tuotehan on Sparkle Eye Shadow sävyssä Mica 4.

Se mikä tässä luomivärissä on erikoista, on sen koostumus. Tämä ei ole tavallinen luomiväri ja äkkiseltään saattaisi vaikuttaa siltä, että tässä on erityisen huonot pigmentti, mutta todellisuudessa tässä ei ole tarkoituskaan olla hirveästi pigmenttiä. Siksi se on Sparkle Eye Shadow, sillä tällä luomivärillä saadaan tehtyä luomille ihana kimaltava efekti.

Swatchissa näkee hyvin, ettei tuossa ole juurikaan muuta kuin tuota kimalletta. Täytyy myöntää, ettei tämä luomiväri ole helpoimmasta päästä ja jouduin jo ensimmäisen yrittämisen jälkeen pyyhkimään luomet ja aloittamaan alusta. Luomiväri on erittäin kevyttä, eli kimalteet lentelevät helposti ympäri kasvoja, ellei pohja ole tarpeeksi tahmea tai jos siveltimessä on liikaa kimalletta. Sain kokea tämän ja glitterintäytteiset kasvot ensimmäisen yrittämisen jälkeen. Toisella yrittämällä sitten onnistui vähän paremmin.

Tein luomelle sellaisen pohjustuscoctailin, että ensin pohjalle tuli Too Faced Shadow Insurance, sen päälle Make Up Storen High Tech Lighter Asteroid, siihen päälle laitoin Too faced Natural eye paletista mattasävyä Sexpresso ja ulkonurkkaan Push Upia. Päälle Elfin glitter glueta, jonka päälle taputtelin sitten tuota Bobbi Brownia. Bobbi Brown nappasi hyvin kiinni tuohon Elfin glitter gluen pintaan ja kiinnitin sen vielä irtopuuterilla.

Glitterin kimallusta oli todella vaikea saada vangittua kameraan, mutta näätte sitä kuvassa muun muassa silmäni alapuolella ja kulmakarvoissa! Ylemmässä kuvassa kimalteet näkyvät luomen sisänurkassa. Vaatii ehkä vielä vähän opettelua tämän käyttö, mutta todella nätti se kyllä on, jos saisi vielä aseteltua vain luomelle. Nuo kimalteet tosin leinevät jäänteitä ensimmäisestä yrityksestäni.

Tämä tekee luomille sellaisen kivan efektin, jota olen yrittänyt pitemmän aikaa saada tehtyä. Vähän sellaisen ”wet look” efektin. Vaikeaa kuvailla, mutta olen pitkän aikaa halunnut saada tehtyä sellaisen meikin ja nyt se onnistui! Harmi, etten saanut sitä kunnolla valokuviin vangittua, mutta ensi kerralla otan vaikka videota!

Tässä vielä kuva koko tämän päivän lookista. Huulille päätyi Macin Cremesheer Glass huulikiilto sävyssä Petite Indulgence ja se olikin yllättävän kiva!

Oletko kokeillut jotain Bobbi Brownin tuotteita ja mitä olet tykännyt? Ja erityisesti jos joku on testannut jotain noista Sparkle luomiväreistä, niin olisin kiinnostunut kuulemaan käyttökokemuksia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*