Header img

Dior Ballerina Pink

18/08/2014

Jo tammikuussa alesta ostamani Diorin Twin Set luomiväri on joutunut odottelemaan testausta pitkään. Se on kulkenut meikkipussissani mukana, mutta koskaan en ole saanut sitä luomille asti. Lauantaina sitten töistä tullessa päätin että NYT! Iski joku hirmuinen hinku kokeilla tuota luomille ja niinhän siinä sitten kävi, että mulla oli pinkit luomet!

Dior Twin Set eyeshadow 840 Ballerina Pink

Väri on aivan ihana! Pohjalle siis laitoin Too Faced Shadow Insurancen ja siihen päälle tuosta Diorin kynästä sitä voidemaista väriä. Sitten lisäsin päälle sitä jauhemaista väriä samasta kynästä ja kiva tuli! Häivytin värit Make Up Storen Muffinilla. Sisänurkkaan lisäsin vielä päälle aavistuksen Make Up Storen Satinia, jotta sain siitä vähän vaaleamman.

Irtoripsien kanssa oli taas vähän ongelmia, kun ne ei meinanneet asettua. Täytyy varmaan nyt haastaa itsensä nauharipsien kanssa ja treenata kunnolla niiden laittamista.

Tuolla kynällä saa kyllä aika näppärästi tehtyä silmämeikin. Ei mene kauaa aikaa ja tuo voidemainen väri nappaa hyvin sen jauhemaisen luomelle. Jonkun verran kyllä karisi myös alaluomelle, mutta se täytyy vain sitten puhdstaa pois.

Käytetyt tuotteet:
Too Faced Shadow Insurance
Dior Twin Set Eyeshadow – Ballerina Pink
Make Up Sotre – Muffin
Make Up Store – Satin
Sensai Liquid Liner – Black
Make Up Store meikkikynä – Not So Dark*
Lumene kulmakynä – 2
Make Up Store – Tri Brow Color
Born Pretty Store irtoripset*

*Tuotteet saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*