Header img

Kalenterikuvauksia

26/09/2014

Tässä on nyt tullut käytyä kerran-pari viikoon kalenterikuvauksia tekemässä. Olen siis meikkaamassa hyväntekeväisyysprojektissa, jossa Sosiaali- ja terveysalan sekä pelastusopiston opiskelijat tekevät seinäkalenteria. Kalenterien tuotto menee lyhentämättömänä  Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle. Linkki Hoitajat – Pelastajat Kalenterin Facebok-sivuille.

Kuvauksissa on ollut hirmu kivaa ja on ollut mukavaa päästä meikkaamaan. Huomasin myös miten alussa oli vaikeaa löytää sopivaa meikkaustapaa erilaisilla kasvoille, sillä en ole pitkään aikaan meikannut muita, mutta nyt kuvauksien edetessä silmä on taas harjaantunut ja muiden meikkaamisesta on tullut helpompaa. Yleensä siis kuvauksissa meikkaan pari naismallia sekä teen meikkipohjat miesmalleille. 

Meikit ja pakki on siis ollut kovassa käytössä ja ajattelinkin, että voisin esitellä teille erillisessä postauksessa mitä kaikkea mulla on kuvauksissa mukana, niinkuin Saarakin teki tässä jonkin aikaa sitten. Mukana, on kuitenkin ihan hirittävä määrä kaikkea ylimääräistäkin, mutta jotenkin on aina pakko vaan varautua kaikkeen.


Kuvauksissa on myös päässyt kokeilemaan millaista on paloauton kyydissä ja ambulanssiakin on päässyt tutkimaan. Instagramia seuraavat onkin päässeet näkemään kuvia kuvauksista jo reaaliajassa, sillä olen ollut sillä puolella nyt aktiivisempi kuin varsinaisten postausten kanssa. Instagramista voi myös käydä katsomassa mitä blogissa on luvassa tulevaisuudessa. 

Jokatapauksessa kaiken kiireen keskellä kalenterikuvauksia on ollut mukavaa tehdä ja meillä on ollut huippuhauskaa porukan kanssa. Käykäähän tykkäämässä Facebook -sivusta, niin pysytte perillä kalenterin päivityksistä ja kuvauksista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*