Header img

Lookfantasticin kauneusboxi

05/10/2014

Huhhuijaa! Jokohan tässä ehtii blogiakin kirjoittelemaan? Ei oikeastaan, koska oikeasti pitäis jo olla nukkumassa, mutta nyt tekee mieli kirjoittaa tänne joten nipistetään sen verran yöunista! Kun kuulin ensimmäisen kerran Lookfantasticin omasta Beauty-Boxista olin superinnoissani. Opiskelijabudjetti oli kuitenkin niin tiukka, etten ehtinyt ennakkotilaukseen ja boxi myytiin loppuun. Toiseen myyntialtoon pääsin sitten mukaan ja tilasin tuon boxin myös itselleni. Minusta nuo yllätysboxit on aina niin jännittäviä ja harmittelin kovasti kun Cleopatra’s Secret boxi lopetti toimintanta.

Boxin hinta taisi olla suunnilleen parikymppiä, joten hinta oli melkolailla samaa luokkaa kuin tuolla Cleopatra’s Secret boxilla. Pahinta hommassa oli yrittää välttää näkemästä boxin sisältöä, ennenkuin sain omani, ksoka se tosiaan tuli minulle hieman myöhemmin kuin niille, jotka olivat ennakkotilanneet boxin. Onnistuin kuitenkin pitämään sisällön yllätyksenä, siitä huolimatta että melkein näin Instagramissa kuvan sisällöstä.

Sisällöstä olin positiivisesti yllättynyt. Toki koin pienen pettymyksen, kun tuotteet ei olleetkaan täysikokoisia, mutta toisaalta oli iloinen että nämä olikin oikeastaan pikkuisen näytekokojan isompia ns. matkakokoja. Mukana tuli myös tuoteseloste lappuset, joissa on esitelty tuotteen käyttöä ja tästäkin annan kyllä isoa plussaa! Minusta parasta näissä yllätyslaatikoissa on juurikin se, että niiden mukana tulee sellaisia tuotteita, joita ei muuten välttämättä tulisi kokeiltuakaan.

Nolona joudun myöntämään, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt vielä testaamaan yhtäkään tuotetta, joten tyydyn nyt vain esittelemään ne teille ja kertomaan lähinnä ensireaktioni niistä.

Ensimmäisenä esittelyssä Caudalien Divine Oil öljy(15ml). Öljyä voi käyttää kasvoilla, vartalolla ja hiuksissa. Tuoksu on mielestäni kiva, eikä ollenkaan liian voimakas. Voisin kuvitellä käyttäväni tätä hiuksissa tai vartalolla. Kasvoille jos käyttäisin, niin luultavasti sekoittaisin muutaman tipan kasvovoiteen sekaan. Tosin pullon suusta voi olla vaikeaa annostella vain pisaraa tai paria, mutta jokatapauksessa mielenkiintoinen tuote ja testaan oikein mielelläni. Varmasti tuleekin käyttöön.

Mukana oli myäs Kérasten shampoo (80ml) ja hoitoaine (75ml). Kiva päästä kokeilemaan tämän merkin hiustenpesutuotteita, sillä aikaisemmin en olekaan tainnut näitä testata. Tuotteet ovat normaalille tai hieman kuiville hiuksille, joten ovat varmasti minun hiuksille sopivat. Kuopion vesi on nimittäin hiuskia pahasti kuivattavaa. Tuoksu ei ehkä ole ihan suosikkini vaan jopa melko voimakas, mutta kokeillessahan sen vasta tarkemmin sitten tietää, miten paljon tuoksuu. Kunhan saan testattua tällä hetkellä käytössä olevat shampoon+hoitoaineen, niin otan nämä sitten testaukseen.

St. Tropezin itseruskettava. Eikös tämä ole joku kulttituote ihan? Olen vielä aika lapsenkengissä mitä tulee itseruskettaviin, mutta pikkuhiljaa olen alkanut lämpenemään niillekin. Olenkin kyllä tykännyt blogin kautta saamistani Vita Liberatan itseruskettavista, joten saa nähdä miten hyvin tämän kanssa tulen toimeen. Aikanaan varmasti tämäkin tulee testaukseen. Hieman vaan epäilyttää millainen tuoksu tässä on, sillä Vita Liberatan tuoksu on ollut todella mieto.

Jurliquen seerumi, jonka ymmärtäisin olevan hieman vanhemmalle iholle. Ei siis välttämättä ehkä ole suoraan minulle sopiva tuote, sillä tämän luvataan vähentävän juonteita, lisäävän hehkua ja kosteuttavan. Näyttäisi sisältävän aika paljon vaikka minkälaistan luonnon tiivistettä ja tuoksu onkin todella vahvasti luonnonkosmetiikan tuoksu. Melkoisen voimakas tuoksu siis. Luultavasti ei tule minulle käyttöön.

Sitten ehkä boxin erikoisin tuote. This Works Sleep Sciencen unituoksu? Tuoksu, jota tulisi suihkuttaa tyynyyn ja tämän pitäis auttaa sitten nukahtamaan paremmin, nukkumaan syvemmin ja heräämään aamulla virkeämpänä. Täytyy myöntää, että olen erittäin skeptinen tämän suhteen. Mulla on kyllä paljonkin ongelmia nukkumisen kanssa, varsinkin jos on stressiä. Mutta minusta tuntuu myös, että vieras tuoksu saattaisi lähinnä vain ärsyttää ja vaikeuttaa nukahtamista. Tätä joutuu siis kyllä testaamaan! Vai perustuukohan tämä siihen, että tuo tuoksu pökerryttää niin paljon että menee tajuttomaksi? Täytyy testata ja kokeilla.

Sellainen oli boxin sisältö. Minusta aika monipuolinen enkä ollut ollenkaan pettynyt. Hintaansa nähden mielestäni oiekin kiva sisältö ja kyllähän ne yllätystuotteet aina ihan kivoja on. Yhdessäkään tuotteessa ei ollut akrylaatteja, mikä jo itsessään on todella hyvä asia. Pitää katsoa, jos yllätysboxia tulee tilattua joskus toinenkin, sen verran jänniä tuotteita tässä tuli.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*