Header img

Sunny’s Matkus Kuopio

09/10/2014

Esittelisin teille yhden kivan vaateliikkeen!
Tuo vaateliike on Kuopion Matkuksessa sijaitseva Sunny’s. Sunny’s on naistenvaateliike ja ne jotka ovat seuranneet televisiosta Jutta ja Superdieetit ohjelmaa, ovatkin nähneet Helsingin Sunny’sin toimintaa. Itse pidän Sunny’sin vaatteista, sillä ne ovat yleensä valtavirtaan nähden pikkuisen yksilöllisempiä ja niissä on monesti jokin twisti. Lisäksi niitä ei nää jokatoisella vastaantulijalla yllään.

Tuon vasemmassa reunassa roikkuvan neuleen ostin itselleni vaaleanpunaisena ja se on ihanan pehmeä! Liikkeestä löytyy myös monia neuleita joissa on kimallusta ja olisin niistäkin halunnut niin monta. Sunny’silla myydään siis paitoja, neuleita, kevyempiä takkeja, housuja, hameita, mekkoja, kenkiä, laukkuja, asusteita ja koruja. Alusvaatteita tai paksumpia ulkotakkeja ei valikoimaan kuulu.

Tässä yksi mun suosikkihylly. Juhlalaukkuja, kenkiä ja niin paljon blingiä! Tuotteiden hintaluokka on mielestäni aika keskitasoa. Ei yllä halpis-ketjuliikkeiden hintatasoon, vaan on hieman sitä korkeampi, mutta eivät nämä mene kyllä mihinkään hirmu kalliinkaan puolelle. Esimerkiksi farkut on pääasiassa 69€ ja useimmat neuleet 39€.

Ja nämä kengät olis jo mun, jos en olis ostanut hyvin samantapaisia Spirit storelta kesällä.

 Ja koruja! Niin paljon blingiä. Sormukset on 10€ ja korvikset 5-12€.

Onko tämä teille ennestään tuttu liike?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*