Header img

I love me -messut lähestyy

12/10/2014

Jokavuotiset kauneusmessut, eli I love me -messut lähestyvät. Messut järjestetään ensi viikonloppuna oli 17.-19.10. Olen käynyt messuilla joka vuosi, vuodesta 2011 lähtien ja tänä vuonna sain messuille bloggaajapassin! Messukeskus siis tarjoaa minulle sisäänpääsyn kaikkina päivinä. Perjantai-illan joudun valitettavasti olemaan töissä, mutta launataiaamuksi on varattu junaliput. Juna lähtee siis 4.40 Kuopiosta, joten toivottavasti tällä kertaa et nuku pommiin, niinkuin kesällä. Messuilla tulen siis pyörimään lauantaina ja sunnuntaina.

Kuva: Messukeskus

Olenkin jo katsellut etukäteen mitä kojuja erityisesti haluan messuilla käydä katsomassa. Lisäksi olen bongaillut messutarjouksia ja ajattelin jakaa teidän kanssa hieman millaisen messuohjelman olen itselleni suunnitellut. Kaikki messutarjoukset voi käydä kukkaamassa klikkaamalla tätä.

Tälläkin kertaa haluan käydä kurkkimassa NailCityn messuosaston, jossa on myynnissä Zoyan lakkoja 12euron hintaan. Zoyan lakat on todella ihania ja mielessäni olisi ehkä jokin PixieDust. Toisaalta, en kyllä tarvitsisi yhtään kynsilakkaa lisää, mutta täytyyhän se käydä bongailemassa, jos siellä on joku ihan vastustamaton sävy. Zoayan lakat on 12 euroa koko messujen ajan.

Viime vuoden Zoya ostos

Inglotillakin on kynsilakat tarjouksessa, mutta vain lauantaina. Lauantain ajan Inglotin kynsilakat on 10€/kpl. Minulla ei ole Inglotin lakoista aiempaa koskemusta, muuta kuin se hirvittävän värinen lakka, jonka sain Cleopatra’s Secret -boxista ja sattuneesta syystä jäi siis käyttämättä. Haluan siis käydä myös kurkkaamassa Inglotin lakkavalikoiman. Ja sunnuntaina sitten! Silloin on kyllä ehdottomasti käytävä Inglotin pisteellä, koska sunnuntain tarjouksena on Pure pigment-luomivärit 9,45€/kpl. Toivottavasti on jotain kivoja värejä!

Willkem Oy:n osastolla on sunnuntaina tarjouksessa kotimaiset Naturel irtoripsipaketit 3 pakettia 10 eurolla. Joten ehdottomasti tuokin piste täytyyy käydä bongaamassa. Irtoripsiä on aina hyvä olla varastossa.

Muita osastoja jotka erityisesti kiinnostavat ovat seuraavat:
Avon. Avonilla on perinteisesti, että joka päivä 100 ensimmäistä saa käydä vaihtamassa vanhan huulipunansa uuteen. Olenkin kuumeisesti yrittänyt etsiä yhtä vanhaa Avonin huulipunaani, mutta huonolla menestyksellä. Muut huulipunat joita miulla on Avonilta, ovat vielä käyttökunnossa.

Viime vuoden messutulijaiset

 Beautyblender. Meikkimunallakin on oma osasto! Täytyy ehdottomasti käydä bongaamassa, josko heillä olisi jokin kiva messutarjous!

Cailap. Täytyy käydä katsomassa olisiko Cailapillakin jotain kivoja sivellintarjouksia, sillä voisin tarvita lisää luomivärisiveltimiä.

Cesars Shop. Cesars shopin pisteellä myöskin ehdoton visiitti. Olen nyt täysin rakastunut Color Clubin kynsilakkoihin, joten pakko käydä tsekkaamassa onko siellä, jotain kivoja lakkoja. (Miten mulla on täällä jo kolmas kynsilakkajuttu menossa vaikken oikeesti tarvitse enää yhtään kynsilakkaa…)

Color Club Flamingo

Firma Matt. Flash tattoon osasto. Tekeeköhän he messuilla noita flash tatuointeja? Voikohan tarvikkeita ostaa itselleen? Täytyy tarkistaa!

Meikit Heaven. Useammastakin blogista olen tästä paikasta lukenut ja he myyvät Peggy Sage tuotemerkin kosmetiikkaa. Mielenkiinnolla käyn katselemassa mitä kaikkea heiltä löytyy.

Mikacos. Heillä on hirveästi kaikkia ihania tuotemerkkejä, joista osa on minullekin vielä melko tuntemattomia, joten tämäkin paikka on käytävä bongaamassa.

Tangle Teezer. Ostoslistallani on uusi Tangle Teezer, sillä entinen alkaa olla jo kovassa käytössä kulunut. Se myös helisee, sillä se on kerran jos toisenkin lennellyt kädestäni ja kolahtanut milloin mihinkin. Joten tätä pistettä ei kärsi ohittaa.

V 10 Plus. Tahdon kyllä käydä hypistelemässä näitä ihmeseerumeita. Monista blogeista olen niistä lukenut, mutta itse en ole raaskinut hankkia.

Aion tottakai käydä muillakin osastoilla, mutta tässä nyt listattuna ne minua kiinnostavimmat kauneuspuolen osastot. Messuillahan on lisäksi muoti, terveys, koru&kello sekä luonnollisesti puolet, joten toki niissäkin aion käydä kurkkailemassa.

Kuinka moni teistä on tulossa messuille käymään? Ja onko jo muotoutunut jotain ”Pakko käydä” -osastoja?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*