Header img

John Frieda hiustenhoitotuotteet

14/10/2014

Sain blogini kautta testattavaksi John Friedan Sheer Blonde hiustenhoitotuotteita. Olen joskus aikaisemmin käyttänyt John Friedan jotain silvershampoota ja tykkäsin siitä silloin kovasti. Tuotteet jotka sain testiin olivat Sheer Blonde sarjan Everlasting Blonde shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio. Lisäksi sain Sheer Blonde Brightening oil elixir seerumin sekä Goldwellin Dualsenses Silver shampoo. Blondeille hiuksille siis oikein sopiva paketti.

Aloitetaan ensin noista Sheer Blonde Everlasting blonde shampoosta ja hoitoaineesta.

Kaikenkaikkiaan olen tykännyt niistä ja tiedän, että tulen käyttämään ne loppuun. Shampoo ja hoitoaine ovat molemmat ihanan tuoksuisia ja tuoksusta tulee minulle mieleen kampaamotuotteet. Tuoksusta saa siis plussaa. Hoitavuus on myös oikein hyvä. Ei lähmää hiuksia, mutta tekee niistä sileät. Jotkut vaaleille hiuksille tarkoitetut hiukset ovat minun hiuksilleni joskus liian hoitavia ja tekevät niistä vain raskaat, mutta näissä sitä ongelmaa ei ollut. Toisaalta siihen voi myös vaikuttaa Kuopion kova vesi, joka tekee ainakin minun hiuksistani todella kuivat.

Sheer Blonde Everlasting blonde deep conditioner – hiusnaamio ja Brightening Oil Elixir – seerumi:

Hiusnaamiossa on sama tuoksu kuin shampoossa ja hoitoaineessa, joten pidän siitä. Ohjeiden mukaan se tulisi levittää hiuksiin shampoopesun jälkeen ja antaa vaikuttaa 1-2 minuuttia. Mielestäni sarjaan sopiva hiusnaamio. Hoitoainetta hoitavampi, joten lisähoitona esimerkiksi huonokuntoisille hiuksille tämä toimii varmasti hyvin. Minun ei oikeastaan ole tarvinnut edes käyttää tätä, sillä jo pelkästään tuo sarjan hoitoaine on riittänyt. Mutta esimerkiksi pahojen takkupallojen selvittelyssä tästä on ollut apua.

Sitten tuo seerumi. Edelleenkin samaa tuoksua, joten pidän. Koostumukseltaan kevyempi kuin minulla kovasti käytössä ollut Paul Mitchellin super skinny serum. Toisaalta tuotteet ovat niin eri hintaluokan tuotteita, ettei samoja tuloksia voikaan odottaa. Seerumi levitetään pestyihin kosteisiin latvoihin ja se helpottaa niiden selvittämistä. Aluksi kokeilin yhdellä pumppauksella, mutta minun pitkiin hiuksiini piti laittaa kaksi tai jopa kolme pumppausta. Seerumien kanssa pitää olla tarkkana, että se tulee levitettyä vain hiusten latvoihin, muuten se saattaa tehdä hiuksista raskaat. Minulla tämä ainakin tekee latvoista todella sileät.

Sitten tämä Goldwellin Dualsenses Silver Shampoo:

Itsehän ensin vähän pelkäsin Silvershampoon käyttöä, koska en missään nimessä halua hiuksistani harmaita. Olen aikaisemmin käyttänyt saman sarjan Blondes & Highlights Shampoota, joka on tavallaan silvershampoon kevyempi versio ja toiminut oikein hyvin keltaisuuden taittamisessa. Pelot olivat kuitenkin turhia, sillä ainakaan lyhyellä vaikutusajalla, tämä ei tee hiuksista harmaita. En tosiaan uskaltanut pitää tuota pitkään päässä, ettei vahingossakaan tulisi liikaa silver efektiä ja eipä tällä kyllä mitään suurta muutosta saa aikaiseksi. Pitäisi varmaan käyttää useampana kertana peräkkäin. Mutta, sitten se tämän tuotteen ongelma. Haju, tai siis pitäisi varmaan sanoa tuoksu. Minusta tuoksu on melko maskuliininen tai ehkä unisex olisi parempi ilmaisu. Tuoksusta en siis tykännyt ollenkaan ja vaikka käytin mitä hoitoainetta, niin tämä tuoksu puski sieltä pahasti läpi sen jälkeen, kun hiukset oli kuivunut. Itse pidän naisellisista tuoksuista, joten tämä tuote jää kyllä käyttämättä. Varmasti kuitenkin sopiva niille, jotka pitävät unisex tuoksuista tai vaikka blondatuille miehille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*