Header img

I love Me messupostaus osa 1

22/10/2014

Viime viikonloppu menikin messukeskuksessa. Kävin siis I Love Me -messuilla kaikkina kolmena päivänä ja kiersin pääasiassa kauneuspuolta sekä jonkin verran terveys ja luonnollisesti -osastoa. Perjantaina olin ottanut järkkärinkin mukaani, mutta totesin sen erittäin kömpelöksi siellä väen tungoksessa. Nyt voin kokemuksella sanoa, että kaksi päivää messuilla riittää. Yksi ei riittäisi mitenkään, mutta kahdessa kyllä ehtii jo nähdä varmasti sen mitä haluaa ja kolmas alkaa olla jo vähän haahuilua.

Perjantaina pysähdyin ensimmäisenä Inglotin pisteellä. Inglotin piste oli yksi niistä, jotka halusin ehdottomasti käydä katsomassa, sillä Inglotin liikkeitä ei täältä Itä-Suomesta löydy. Henkilökunta oli pisteellä todella ystävällistä ja tuli heti tervetullut olo. Olin jo etukäteen suunnitellut ostavani pisteeltä tarjouksessa (9€/kpl) olevia luomiväri pigmenttejä ja voi sitä valinnan vaikeutta!

Inglot Eyeshadow Pigment

Inglotin piste olikin kunnon väriloistoa alusta loppuun. Jos siis etsit jotain juuri tietyn väristä luomiväriä, kynsilakkaa tai oikeastaan mitä vaan meikkituotetta niin kannattaa suunnata Inglotille. Luultavasti sieltä löytyy.

Messujen aikana kävin pyörähtämässä myös Oriflamen pisteellä. Ja jos siellä osallistui arvontaan, sai mukaansa kassin jossa oli Oriflamen kuvasto sekä ripsiväri.

Jäin himoitsemaan tuota pinkkiä huulipunaa kuvan vasemmassa laidassa, joten luulempa että täytyy laittaa tilausta piakkoin menemään.

Kävin myös IDUNin pisteellä kurkkimassa tuotteita. Olen useammasta blogista lukenut juttua IDUNin mineraalimeikeistä, joten ne kiinnostivat. Mitään houkuttelevaa messutarjousta ei kuitenkaan ollut, joten tyydyin katselemaan tuotteita. IDUNin pisteellä minun huulille kokeiltiin huuliiiltoa sävyssä Anna ja se oli todella kiva korallinpunainen. Jälkeenpäin harmittaa, etten kokeillutkaan meikkipohjia sillä se on kuitenkin ollut ainakin blogeissa IDUNilta The tuote. IDUNin tuotteita saa apteekeista.

IDUN huulikiillot

IDUN luomivärinelikot

Zoyan maahantuojan, eli NailCityn piste oli myöskin yksi niistä, jossa halusin ehdottomasti käydä. Vaikka tiedostin kokoajan, että kynsilakkoja ei sitten tarvitse ostaa niin arvaahan sitä miten siinä käy.

Zoya kynsilakkoja

Niin paljon pinkin, oranssin ja punaisen sävyjä!

Päädyin kotiuttamaan kaksi erisävyistä Zoyan lakkaa, mutta niistä sitten lisää messupostauksen toisessa osassa.

Dermosilin osastolla sai käydä mittauttamassa ihon kosteuden. Minua hieman huvitti, kun kosteutta mitannut työntekijä kysyi, että mitä luulen mittarin näyttävät. Sanoin vaan, että kuiva se varmasti on ja vastaus tuli että ”No kuivahan se”. Ei siis ollut mikään yllätys. Sen sijaan yllätys oli, että blogimiittiin saatu Vitamin E sarjan vaahtoputsari saattaa jopa pahentaa kuivuutta, joten nyt joutui sekin sitten bannilistalle (ainakin talven ajaksi).

Jossain vaiheessa huomioni kiinnittyi näihin jännän näköisiin kynsilakkatelineisiin. Kun menin tutkimaan kynsilakkoja lähempää, niin kuulin kuinka osaston miesedustaja oli vauhdissaan ja kertoi faktoja kynsilakoista. USA:ssa todella suosittu merkki, joka oli juurikin sinä päivänä lanseerattu Suomeen. Saa nähdä mistä kaikkialta näitä sitten tulee tulevaisuudessa saamaan, mutta ilmeisesti ne pyritään saamaan ihan isompaankin levitykseen.

Peggy Sagea myyvä Meikit Heaven oli myöskin messuilla. Nimi oli minulle tuttu muiden blogien postauksista, joten halusin käydä myös tämän messuosaston läpi. Osastolla oli todella ihana myyjä ja niin paljon mielenkiintoisia tuotteita. Meikit Heavenilla näyttäisi olevan myös verkkokauppa, joten on mukavaa, että pystyn tilaamaan tuotteita myös tänne Itä-Suomeen. http://www.meikitheaven.fi/

Kävin perjantaina myös useamman blogikollegan kanssa kuuntelemassa luentoa Kosmetiikan turvallisuudesta. Kieltämättä luento oli aika puuduttava. Mutta sain bongattua sieltä pari mielenkiintoista linkkiä, jotka auttavat niitä, joita kinnnostaa enemmänkin kosmetiikan turvallisuus.

Toinen linkeistä on Rapex -tietokanta, jonne tulee ensimmäisenä ilmoitus jos löydetään jokin tuote, joka ei vastaa EU:n määräyksiä. Sivuilla voi hakea tiettyä tuotetta koskevia tietoja tai selata tietokantaan kerran viikossa tulevia tiedote mahdollisesti vaarallisista tuotteista. Suuri osa näyttäisi olevan leluja ja vaatteita, mutta seassa on myös kosmetiikkaa.

Toinen on CosIng josta jokainen voi etsiä tietoa kosmetiikassa olevista raaka-aineista, jotka on lueteltu kosmetiikan INCI-listassa, eli ainesosaluettelossa. Varmastikin aika samantapainen kuin INCIhaku ja muut. Tämän tosin sanottiin olevan varmasti ajantasainen, sillä se on Euroopan komission ylläpitämä ja jos jonkin aineen tietoihin tulee muutosta, niin se varmasti päivittyy tuonne ensimmäisenä.

Siinä oli yksi osa minun messuvisiittiäni. Lisää tulossa osassa 2! Stay Tuned!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*