Header img

Se pakollinen joulupostaus

27/12/2013

Ah joulu. Minulla oli siis jopa kaksi kokonaista vapaapäivää. Maanantaina reilu 10h töissä ja aattonakin neljä. Töiden jälkeen otinkin pienet päiväunet ja koristelin sen jälkeen kuusen. Vietin jouluni vanhempieni luona. Illalla käytiin heittämässä perhetuttujen luona pieni joulupukkikeikka ja kyllähän sitä joulupukki meilläkin kävi. Lahjojakin tuli, eli ilmeisesti olin ollut kilttinä. Tuli mm. pyyhkeitä ja pussilakanoita. Pussilakanoita onkin saatu poikaystävän kanssa poikkeuksetta joka vuosi, joten ei kiitos enää tarvita. 🙂 Viimevuotisetkin on vielä paketissaan, kun ei tosiaan ole niin monille käyttöä. Eihän ne onneksi pahaksi mene, vaikka jonkin aikaa kaapissa seisoisivatkin 🙂

Tänä vuonna joulussa oli kyllä ehdottomasti parasta ihana siskonpoikani! Herra vajaa 8viikkoa hurmasi olemuksellaan ja oli mielettömän suloinen nukahtaessa tädin syliin. Olin myös itse ostanut tänä vuonna joululahjat jo ajoissa (yllättäen ainakin naispuoliset lahjansaajat saivat kosmetiikkaa minulta). Itse sain myös yhden kosmetiikkalahjan, joka kyllä yllätti erittäin positiivisesti:

M.a.c huulikiiltosetti

Ainakin olen nyt askelta lähempänä oikeaa kosmetiikkabloggaajaa, kun menetin M.a.c neitsyyteni tämän lahjan myötä. 4 huulikiiltoa sisältävä paketti ja väritkin ovat niin hyvin valittu, että! Näistä varmasti lisää blogissa myöhemmin.

Lisäksi sain mm. seuraavat lahjat:

Pinkit reinot
Laatikko, jonka sisällä oli pari laatikkoa, namuja ja kynttilöitä.

Luulenpa tietäväni mitä kyseisissä laatikoissa tullaan säilyttämään. 😉

Iittalan satumetsä setti, jossa 2 mukia, 2kulhoa ja 2 lautasta

Näitä minulla onkin jo yksi setti ja kovasti halusin sille kavereita. Ihanaa, että saimme nämä poikaysvätäni kanssa lahjaksi. Kuulemma näitä ei enää tavan kaupoista saa, joten lahjan antajalla(joulupukilla) on ollut kova työ näiden löytämisessä. Siitä iso kiitos!

Kaikenkaikkiaan joulua oli ihana viettää rakkaiden kanssa, syöden ja rentoutuen. Ikävää oli tänään palata taas töihin ja arkeen, mutta onhan se joulu taas ensi vuonna. Tällä hetkellä poikaystävä on juuri hakemassa meille pizzaa iltapalaksi. Oli kuulemma ruvennut jo jouluruoka tökkimään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*