Header img

Uudenvuoden kynnet + uusi suosikkituote

31/12/2013

Hyvää uuden vuoden aattoa kaikille! Tarkoituksenani oli tehdä teille ohjeet kovin toivotusta tummasta silmämeikistä, mutta olen ollut joulun jälkeen jokapäivä töissä ja ilmakin on ollut niin synkkä, ettei kunnon ohjeita ole saanut tehtyä. Sellainen on kuitenkin heti tulossa, kun vaan aikaa ja valoa riittää. Siksipä esittelenkin teille uudenvuoden kynteni sekä uuden tuttavuuden, joka siirtyi suoraan suosikkituotteisiini.

YR Correction base coat, Make Up Store Hologram Britta, IsaDora Holographic Star Struck ja Mavala Top Coat Fixator.

Käytin kynsien laittoon ylläolevia tuotteita. Kyllä huomaa, että kynsikärpänen(jaa mikä kärpänen!?) on puraissut, sillä en ole varmaan koskaan ennen survonut kynsiini neljää eri lakkaa. Laitoin siis pohjusteen päälle kaksi kerrosta Make Up storen lakkaa (muistelisin, että tämä näytti silloin kaupassa PALJON paremmalta kuin nyt.) Päälle laitoin yhden kerroksen IsaDoran glitterlakkaa ja siihen vielä Mavalan päällyslakan. Ja tässä tulos:

Ja kyllä, työ on syönyt mun kynnet, mut älkää pituutta katsoko.

Sitten siihen uuteen tuttavuuteen. Lorealin Micellar Water, eli puhdistusveteen. Jotkut puhuu misellivedestä, mutta kieltäydyn käyttämästä sitä sanaa, koska minusta puhdistusvesi on jotenkin paljon parempi. Sain joskus Biothermin vastaavasta näytteen ja tykkäsin siitä ihan älyttömästi. Kuitenkin tuote jäi ostamatta ja vähän unohduksiin. Törmäsin yhdessä blogissa(kun vaan muistaisin, että missä) tähän Lorealin vastaavaan ja kauppareissulla nappasin tuotteen mukaan.

L’oreal Sublime Soft Pure Micellar Water

Tuote lupaa poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet, sekä kaunistaa ihoa. Jälkimmäisen voi jokainen jättää omaan harkintaan, mutta meikki ja epäpuhtaudet tällä kyllä lähtee. Silmämeikki lähtee todella paljon helpommin kuin normaalilla öljyttömällä meikinpuhdistusaineella. Tuote on tuoksuton, mikä toisaalta harmittaa sillä biothermin tuote tuoksui todella hyvälle, mutta toisaalta tämä ei kyllä sitten varmasti ärsytäkään ihoa ja uskaltaa puhdistaa silmämeikinkin ongelmitta.

Jos tällä haluaa poistaa kaikki meikit, niin pumpulilappuja saa käyttää useammankin, sillä tuotettahan tulisi käyttää niin kauan, että puhdistuslappuun ei jäisi meikkijäämiä. Kasvoja ei tarvitse huuhtoa käytön jälkeen. Itse putsaan tällä vaan silmämeikin, sillä pesen kuitenkin kasvot vielä Simplen kasvoputsarilla ja vedellä.

Jokatapauksessa tykästyin tuotteeseen ja tämä tulee todellakin päivittäiseen käyttöön. On muuten aamullakin hyvä pikaraikastaja jos ei jaksa kasvojaan pestä vedellä. Hintaa tällä on n. 8 euroa.

Hyvää Uuttavuotta 2014

Tässä juuri katsottiin poikaystävän kanssa ilotulitusta meidän parvekkeelta. Hyvää Uuttavuotta siis kaikille tasapuolisesti! Ensi vuonna taas lisää kaikkea kivaa blogissa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*