Header img

Glittertestailua

01/01/2014

Halusin testata efliltä ostamani Glitter Primerin käyttöä, mutta en halunnut laittaa meikkiä näin vapaapäivänä kasvoihini, jotta nekin saavat välillä levätä. Päätinkin sitten testata glittermeikkien kestävyyttä kolmella eri pohjustajalla, ihan vain kämmenselkään. Pohjustajina käytin Too Facedin Shadow Insurancea, Make Up Storen High Tech Lighter Asteroidia sekä Elfiin Glitter Primeria.

Testattavat Glitterit olivat Kryolanin Polyester Glitter Silver ja Dimorasta ostettu pinkki hienojakoisempi glitteri. Ensimmäisenä testiin pääsi Kryolanin hopea glitter.

Vasemmalta oikealle: Too Faced, Make-Up Store ja Elf. Glitter tarttui selvästi huonoiten Too Facedin normaaliin luomivärinpohjustajaan. Make-Up Storen high tech lighter sen sijaan imaisi glitterin oikein nätisti pintaansa. Asteroid on vaan todellakin väärän väristä tähän hommaan, mutta peittyi pelko hyvin glitterin alle. Myös Elfiin glitter tarttui hyvin, mutta huomasin, että aika nopea saa olla ennen kuin pohjustaja kuivuu, sillä kuivumisen jälkeen glitter ei enää tartu.

Halusin vielä tehdä testistä vähän extremea joten pistin käteni vesihanan alle ja kevyesti sormella pyyhin kättäni. Tässä tulos tämän operaation jälkeen:

Too faced ja Elf eivät pärjänneet Hig tech lighterille ja yllättäen Too Faced kesti vesikäsittelyn Elfiä paremmin.

Sitten kokeilin hienojakoisempaa glitteriä, sillä Kryolanin glitter on melko karkeaa.

Too faced ei toiminut tässä ollenkaan. Glitter ei meinannut tarttua millään kiinni. High tech lighter on edelleen väärän sävyistä, eikä hienojakoinen glitter peitä niin hyvin pohjusteen omaa sävyä. Voisi toimia paremmin jos pohjuste olisi valkoista. Elfin pohjustaja sopi hyvin hienojakoiselle glitterille.

En ole siis vielä kokeillut näitä luomilla, hieman epäilen ettei tuo Elfin primer kestä minun luomillani vaan painuu luomivakoon, mutta täytyy tässä lähipäivinä testailla. (MUOK: Kyllä muuten kestää Elfin Glitter Primer uskomattoman hyvin!) Voisi myös kokeilla Elfin primeria Too Facedin päällä. Uskoisin että High tech lighter pysyisi luomilla siistinä paremmin, mutta sekin täytyy kokeilla ennen kuin voi varmaksi sanoa.

Loppukevennykseksi vielä video Elviksestä, joka rakastui Elfin Glitter Primerin pakkaukseen. Taustalla soi meidän asianpesukone.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*