Header img

Aleshoppailua

02/01/2014

Kävin tänään töiden jälkeen vähän katselemassa aletarjontaa Joensuussa. Mitäänhän en periaatteessa tarvinnut (muuta kuin uuden luottoripsarini), mutta annoin itselleni luvan katsella mitä kaikkea kivaa kaupoista löytyy. Tällainen kasa sieltä sitten loppujelopuksi lähti mukaan, kun oli muutamassa kaupassa pyörähtänyt.

Iberon hiuskoruja, Koruja Glitteristä, Glitter linereita, Make-up storea, Lumenen kynsilakka ja IsaDora Big Bold

Yllättääkö ketään että seassa on myös Make-Up Storea? Minua ei.

Iberon korut (-50%), Lumenen kynsilakan (4€), Miss Cop glitter linerit (á 4,40€) ja ripsivärin(Normaalihintainen) ostin Carlsonilta. Glitter lineria en olisi edes ostanut, mutta kun kokeilin sitä käteeni ja sitten pyyhin paperilla pois, niin sehän ei muuten lähtenyt. Pakkohan ne oli sitten ottaa mukaan, jos kerran noin kestäviä ovat. Omalla vastuulla tosin, koska nämä sisältää akrylaatteja, joten saa nähdä pystyykö käyttämään, mutta perustelin(Uskottelin) itselleni tätä sillä, että ei tule ainakaan päivittäin käytettyä. Tässä glitterit kämmenessä. Viereen laitoin vertailun vuoksu Make-Up Storen Glitter Liner Choco Luxia(joka alkaa olla jo vähän kuivahtanut).

Make-Up Storen tuotteet maksoivat molemmat 9€/kpl ja tuo punertavansävyinen on poskipuna väriltään Flower ja Toinen on luomiväri väriltään Nightclub. Poskipuna on oikeasti paljon kaunimman värinen, kuin miltä kuvassa näyttää. Se on enemmän punainen kuin oranssi. Nightclubia pyörittelin kädessäni jo ennen joulua, mutta en jaksanut jäädä jonottamaan jouluruuhkaan kun ei ollut muuta ostettavaa, joten jätin sen odottelemaan vielä. Tässä swatchit molemmista:

Glitterin korut olivat -50% myönnän että lähti vähän lapasessa, mutta hitsi ne spottivalot ja se kaikki kimallus! Kuka sitä nyt voi vastustaa kun seinässä on isolla -50% punaisella? Vähän jos oli taas glitterpitoinen saalis, mutta hei, glitteriä ei voi koskaan olla liikaa! 🙂

Mikä on ollut sinun paras alelöytösi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*