Header img

Glittertestausta part. 2

06/01/2014
Testasin jo aiemmin kämmennelle Elfin glitter primeria, tällä kertaa halusin testata sitä silmäluomilla. Tehdäkseni testistä vielä mielenkiintoisempaa, lisäsin toiselle luomelle myös Too Facedin Shadow Insurance pohjustetta.
Tässä siis kuvassa vasemmalla puolella olevalle luomelle on laitettu tuplaprimerit, sillä siinä on Too Facedin primer ja sen päällä vielä Elfin glitter primer. Kuvassa oikealla olevalla luomella taas on vain Elfin glitter primer. Päälle on taputeltu Kryolanin violettia glitteriä. Huom, glitterit ei ole kovinkaan kauniisti laitettu, sillä laitoin ne ihan vain testaamista varten.
Koska en ehtinyt pitää glittereitä silmissäni kuin n. 5 tuntia. Päätin tehdä testistä pikkuisen haastavamman ja menin glitterit silmissä saunaan.
Tässä sitten kuva luomista, kun olen glitterit on ollut silmissä reilu neljä tuntia ja olen istunut hyvän tovin saunassa lyömättä löylyä.. Glitter ei ole liikahtanutkaan, vaikka hikosinkin jonkin verran. Joten laitetaanpa taas astetta enemmän haastetta ja pistetää löylyä kiukaalle!
Tässä sitten kuva siitä, kun saunassa on oltu ja löylyäkin on lyöty. Iho on kastunut ihan kunnolla, mutta glitter vaan on ja pysyy. Täytyy sanoa että aika hyvin vakuutti minut tuo Glitter primer. 
Täytyy pian ottaa testiin ihan pidemmäksi aikaa ja katsoa miten se selviää. Mutta ihmeen hyvin se kesti jopa tuon saunan kosteuden ja lämmön! En kastellut kasvoja suihkussa, kun menin saunaan, sillä halusin testata nimenomaan kestävyyttä jos luomet hikoilevat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*