Header img

Kuivan ihon elvytystä

08/01/2014

Jep, mun iho on taas siinä kuosissa, että se hilseilee ja samaan aikaan työntää finnejä ja mustapäitä. Kovia pakkasia on viimein luvassa, joten se ei ainakaan tule auttamaan asiaa. Niinpä päätin suunnata Joensuun sokokselle etsimään jotain hyvää seerumia, jolla voisin tehostaa tuon liian kevyen voiteen vaikutusta. Hetken siinä myyjän kanssa testaillessa ja ainesosaluetteloita selaillessa päädyttiin Clarinsin Hydraquench seerumiin. 30ml pullo olisi maksanut 61,90€, mutta myynnissä oli myös matkakokoisten tuotteiden pakkaus johon kuului 15ml seerumi, 10ml silmänympärysvoide sekä 15ml kosteusvoide ja tälle paketilla hintaa tuli 24,90€, joten oikein hyvä diili siis.

Kosteusvoide minulta tosin jää käyttämättä, koska sisältää akrylaatteja, mutta luulenpa että sille ottaja löytyy. Parasta tuossa on se, että seerumi on pumppupullossa, joten sen annostelukin on helppoa.

Koostumukselta seerumi on aika pitkälti niikuni muutkin, mutta siinä on aavistus öljyä mukana. Imeytyy kuitenkin todella hyvin. Pystyin melkein kuulemaan, kun ihoni hörppäsi seerumia itseensä. Olen nyt käyttänyt seerumia aamuin illoin parin päivän ajan ja iho on jo nyt pikkuisen parempi. Selvästi kosteutuksen puutetta siis! Olen laittanut itse pari pumppausta seerumia, mutta luulen että pian riittää vain yksi pumppaus. Alla vielä kuva seerumin koostumuksesta:

Erittäin kevyttä ja hyvin imeytyvää. Toivotaan että tällä nyt saadaan iho kuntoon. Sain mukaani myös näytteen Sensain paksummasta voiteesta, joka voisi toimia paremmin kuin liian kevyt Shiseido.

Sunnuntaina olisikin palattava taas Kuopioon ja maanantaina koulun penkille. Olenkin saanut nauttia erittäin pitkästä lomasta (töitä tehden, toisaalta) eikä millään tekisi mieli vielä palata kouluun. Tarkoituksena olisi koittaa etsiä kauneushoitola, joka voisi tehdä jotain tälle iholle. Siinäpä onkin hommaa, kun yritetään löytää tuotteet, jotka ei sisällä akrylaatteja. Jos jollain on suositella jotain kauneushoitolaa Kuopiosta, niin ehdotuksia otetaan kyllä vastaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*