Header img

Elfin tilaus

22/12/2013

Tein Elfille eli Eyes Lips Face verkkokauppaan tilauksen hieman sattumalta. Olin liittynyt postituslistalle ja sain viestin että kaikki tuotteet oli -50% ja koska olen paljon kuullut kyseisestä merkistä, niin pitihän sitä sitten itsekin kokeilla. Elfillä on siis edullisesti vaikka mitä myynnissä. Cleopatra’s Secret boxista tullut sivellinkin vaikutti sen verran hyvältä, että mietin jos ostaisin jokusen luomivärisiveltimenkin sieltä. Kuitenkin kaikki ne siveltimet joita halusin, olikin out of stock, joten tilaukseen päätyikin vain meikkejä.

Nämä kaikki maksoivat postikuluineen yhteensä vain 16.45 puntaa, eli n. 20 euroa.

Kiinnostuin kovasti tästä paletista, johon sai itse valita luomivärien sävyt. Valitsin siis perusruskeita, sillä minulla ei ollut elfin meikeistä aikaisempaa kokemusta ja ajattelin että ruskeilla saa kivoja neutraaleja meikkejä tehtyä. Luomivärien sävyt: Driftwood, Wheat, Dusk ja Mocha. Luomiväreissä on hieman hohtoa, eli eivät ole mattavärejä.

Tässä paletti tyhjänä, jollaisena sen tilasin.

Ja paletti luomivärien kanssa.

Ostin myös mineraaliposkipunan värissä Coral.

Lisäksi ostin mustan kajal kynän (Näitä ei voi koskaan olla liikaa), pitkäkestoisen valkoisen metallinhohtoisen luomivärin ja glitter primerin glitterluomiväreille. Näitä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta glitter primerille minulla on aika kovat odotukset! Kuvasta jäi näköjään uupumaan vielä mattapäällyslakka kynsille. Sillä voi siis muuttaa normikynsilakan mattapintaiseksi. En malta odottaan, että pääsen testaamaan.


Luomiväreistä tykkäsin kovasti. Pigmentit ovat juuri sopivia arkikäyttöön, levittyvät kivasti ja hohtavat sopivasti.

Kuvakulma on tässä vähän hassu, mutta poskillä näkyy hyvin tuo Mineral Blush Coral. Sekin sopii mielestäni hyvin arkimeikkiin. Joten tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen Elfin ostoksiini. Kirjoittelen sitten lisää, kun pääsen noita muitakin tuotteita testailemaan!
Arvontaan ehtii vielä osallistua tässä postauksessa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*