Header img

Cleopatra’s Secret part. 2

21/12/2013

Minä ihan TODELLA halusin kannustaa Cleopatra’s Secret boxia, mutta tällä kertaa he kyllä hieman mokasivat. Kaikkihan alkoi siitä, että he lähettivät marraskuunboxin myöhässä. Sen olisi pitänyt olla minulla marraskuun viimeisellä viikolla, mutta he pääsivät lähettämään sen vasta 2. joulukuuta. Minua viivästyminen ei sinänsä haitannut, mutta ongelma oli se, että olin joulukuun alusta muuttanut toiseen osoitteeseen ja paketti oli tietysti lähetetty vanhaan osoitteeseen. Mutta ei hätää! Mullahan oli postin kääntö voimassa, vai mitä? Väärin. Postikin onnistui mokaamaan tässä jutussa.

Odottelin pakettia ensin viikon. Ei kuulunut. Kysyin entisestä asunnostani (jossa vielä solukaverini asui), että onko paketti mahdollisesti tullut. No ei. Lisää ongelmia tuli siitä, että kouluni loppui 13.12. jolloin lähdin  Kuopiosta Joensuuhun. Eikä pakettia näkynyt. Kyselin jo Cleopatra’s Secretin asiakaspalvelusta, mutta siellä pyydettiin vain odottamaan.

17.12. Paketti sitten saapui. Nimittäin vanhaan osoitteeseeni! Kysyisinpä siis, miksi ihmeessä posti on jakanut paketin vanhaan osoitteeseeni, VAIKKA minulla on kuukauden mittainen postin kääntö voimassa (jonka pitäis kyllä kääntää myös paketit). Lisäksi ihmettelen sitä, miten ihmeessä paketilla on voinut mennä mitenkään kaksi viikkoa matkustaessa? Tästä en tietenkään voi syyttää Cleopatra’s Secretiä vaan ihan suoraan postia.

Onni onnettomuudessa, että ystäväni oli tulossa Joensuuhun ja sain pakettini viimein torstaina 19.12. So here it is:

Minusta paketti vaikutti ihan monipuoliselta! Hammastahnaa, silmänympärysgeeli, saippua ja inglotin kynsilakka!

Marvis hammastahna Aquatic Mint

Hammastahna tulikin juuri pari päivää myöhässä, sellä kerkesin juuri käydä uuden putelin ostamassa loppuneen tilalle. Paketti on kuitenkin mielestäni ihana! Himu symppis. Joutunee siis odottamaan vuoroaan jonkin aikaa, ennen kuin tulee käyttöön.

Joy Natural Tea tree soap

Saippuanpala, joka on käsintehty luomutuote. Ideaali rasvaiselle ja ongelmaiholle (ei siis todellakaan ainakin minun kasvokäyttööni tule). Erittäin syväpuhdistava. Luultavasti siis minun kuivalle iholle liian raju tuote, mutta veikkaisin että synteettisten meikkisiveltimien pesuun erittäin hyvä. Tuoksu on aika voimakas tea treen tuoksu.

Organic Therapy Anti-puffiness Eye roller

Tämä tuli tarpeeseen. Minun on jo pitkään pitänyt hankkia silmänympärysvoide päiväkäyttöön! Yksi ongelma siis selvitetty. Tämän on tarkoitus laskea turvotusta ja sisältää kofeiinia. Ensikokemalta vaikuttaa ihan hyvältä. Ja tuo viileä rolleri tuossa päässä tuntuu kivalta silmänympärysiholla. Tämäkin ilmeisesti luonnonkosmetiikkaa.

Inglot kynsilakka sävy 983

Sitten tämä Inglotin kynsilakka. Täytyy myöntää, etten ole KOSKAAN nähnyt noin kamalan väristä kynsilakkaa… Näyttää vähän levän pilaamalta merivedeltä. Poikaystävältä tuli hyvä kommentti, että tällähän voisi tehdä jonkun kantaa ottavan postauksen Itämeren puolesta. ”Ethän sinäkään halua, että Itämeri rupeaa näyttämään tältä”. Mitähän tälle tekisi, ei kai kukaan halua tämän väristä kynsilakkaa?

Kaikenkaikkiaan paketti oli ihan ookoo, vaikka nuo pari tuotetta nyt ei olekaan täysin minun makuuni. Peruin jo joulukuun pakettini, koska en tosiaan ole sitä vastaanottamassa Kuopiossa. Ajattelin kuitenkin, että tammikuun boxin vielä voisin sitten tilata, kunhan sen aika tulee. Kuukausittainen yllätysboxi on kuitenkin aina niin jännittävää saada ja toivottavasti jatkossa sitten tosiaan tulee ajallaan ja että postikaan ei kämmäisi tämän asian kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*