Header img

Viva la Diva

20/12/2013

Voitin Lazy Dynamiten -blogin arvonnassa Viva La Divan Stairway to Heaven -meikkipaletin. Viva la Diva on minulle ennestään tuttu vain kynsilakoista, enkä ole koskaan aiemmin merkin meikkejä kokeillut. Tämä on siis aika jännittävää. Saatteena paletin päällä oli vielä söpö viesti:

Paletti on aika samankokoinen, kuin Fräuleininkin luomiväripaletti, toki vaan matalampi.

Sisältä löytyy metallinhohtoisia luomivärejä, mattaisia värejä (joita voi käyttää myös esim. kulmien laittoon), korostus ja varjostusvärit, sekä poskipuna.

Ensimmäinen hämmennys oli luomivärin koostumus. Se oli jotenkin vähän tahmeaa jopa, ihmettein kun sitä levitin luomelle, että oliko nämä voidemaisia? Mutta ei, ei ne ole voidemaisia, ne vaan on sellaisia nihkeän tuntuisia. Pigmentit oli mielestäni ihan hyvää luokkaa ja luulen että koostumus on siksi tuollaista, ettei väri karisisi niin paljoa. Väri on jopa helpompi levittää aplikaattorilla tai sormilla, kuin siveltimellä.

Luomivärien ensimmäinen rivi

Toinen hämmennys olis tuo luomivärien oikeassa yläkulmassaoleva vaalea. Se siis näytti ihan normaalilta valkoiselta, mutta hups vaan se muuttuikin tuollaiseksi vaaleanpunavioletiksi. Tiedättehän ne kynsilakat jotka ovat yhtäaikaa valkoisia, vaaleanpunaisia ja violetteja. Tämä on samanvärinen!

Luomivärien 2. ja 3. rivi.

Luomivärien 4. ja 5. rivi

Mutta, kun vaan osaa ottaa huomioon nuo yllämainitut asiat, uskon että tulen tämän paletin kanssa hyvin toimeen. Värit on kuitenkin todella kauniita metallinhohtoisia värejä, joilla saa varmasti tehtyä upeita meikkejä! Kokeilinkin heti tehdä meikin tällä paletilla ja tosiaan tuo vaalea luomiväri muuttikin meikin aika erikoiseksi. Tarkoituksena kun oli tehdä sellainen aika neutraali ruskeansävyinen meikki. Ja tässä tulos:

Hups, ei se ollutkaan neutraalia vaaleaa vaan se olikin vaaleanviolettia! Kulmiin laitoin mattasävyistä neljättä oikealta laskettuna. Ja poskille tuota poskipunaa (jossa on muuten shimmeriä myös mukana). Meikki pysyi suht. hyvin koko päivän, mutta illalla sisänurkasta alkoi luomivärit kasaantua. En tiedä johtuiko se siitä, että väriä oli liikaa. Jokatapauksessa tässä kuva meikistä kokonaisuudessa:

Eilen postiluukusta tuli Elfille tekemäni tilaus ja sain vihdoin viimein käsiini marraskuun Cleopatra’s secret boxin. Niistä siis tulossa juttua seuraavaksi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*