Header img

Pinkkiä meikkiä

19/12/2013

HUOM! 100 lukijan arvontaan voit osallistua edellisessä postauksessa!
—————————————————————————————
Olenko jo kertonut että pinkki ja vaaleanpunainen on minun lempivärejä? No nyt ainakin olen. Niin vaatteissa, asusteissa kuin meikeissäkin tykkää käyttää paljon vaaleanpunaista ja pinkkiä. Niinpä tein tässä yksi päivä itselleni pinkin silmämeikin.

Silmämeikki on siis tehty kahdella värillä, jotka on molemmat (yllätys yllätys) Fräulein 38 paletista. Jokohan teitä alkaa kyllästyttää nämä ainaiset Fräuleinin paletilla tehdyt meikit?

Tämä oikeastaan kuvastaa hyvin perusmeikkiäni. Sisäkulmaan vaaleampaa ja ulkokulmaan tummempaa, sekä musta kissarajaus. Tätä meikkiä tehdessä pieni bad liner day tuli käymään, mutta sain sittenkin sen korjattu siedettäväksi. Samalla päässä soi ”mutta älä tule liian usein bad liner day(känkkäränkkä), tule vain kerran viikossa”.

Ei sen bad liner dayn kyllä tarvitse tulla edes kerran viikossa, parempi kun ei tulis edes kertaa kuukaudessa, mutta eihän se aina vaan mene niin.

Laitan tähän lopuksi vielä kuvan koko meikistä. Meikkipohjana siis Clarinsin Skin Illusion 103 Ivory ja päällä Sensain Loose Powder -puuteri. Poskilla YSL Blush Radiance 4 (joka ei muuten kuvassa oikein näy). Päällä minulla oli myös, tuo jo aikaisemmin esitelty, seppälästä ostettu vaaleanpunainen pitsipaita, jonka alla oli pinkki pitkähihainen.

Muutama näppy on tullut kasvoille. Luulen sen johtuvan siitä, että kun akrylaattia sisältävä meikkivoide ei enää pahenna ihoa, en tarvitsekaan niin paksua rasvaa kun mitä tähän mennessä olin käyttänyt. Niinpä siirrynkin tässä pikkuhiljaa taas kevyempään, eli siihen shiseidon voiteeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*