Header img

Photo-a-Day haasteen viimeinen osa

03/01/2015

Ilmeisesti teillä ei ole tälle vuodelle sen kummempia toiveita blogin suhteen, sillä edellisen postauksen kommenttiboxi ammottaa tyhjyyttää. Ilmeisesti siis on tarkoitus vaan jatkaa samalla lailla! 🙂 (Jos kuitenkin tulee mieleen jotain, mitä haluaisitte blogissa nähdä niin kommenttia saa heittää jatkossakin!)

Joulukuussa osallistuin Instagramissa kosmetiikkabloggaajien Photo-a-Day haasteeseen. Olen esitellyt myös kolmen ensimmäisen viikon kuvat täällä blogissa ja nyt olisi sitten viimeisen osan vuoro. Vauhti hyytyi kyllä pahasti joulun jälkeen ja pari viimeistä kuvaa jäi kokonaan ottamatta. Tässä nyt kuitenkin nämä haasteen loput kuvat!

Päivä 22: Viimeisin kosmetiikkaostos

Viimeisin kosmetiikkaostos on tottakai, täällä blogissakin esitelty, Too Faced Everything Nice paletti, joka on täyttänyt kyllä kaikki odotukset! Paras ostos pitkään aikaan!

Päivä 23: Toivelistalla

Toivelistalla loman suhteen oli lepoa ja unta! Nukuin todella pitkiä yöunia, kuitenkin stressi ei helpottanut kuin vasta joulun jälkeisen työpäivän jälkeen, jolloin tulin kipeäksi. Tässä sitä nyt on sitten viikko sairastettu ja huomenna olisi paluu töihin taas. Pääasia kuitenkin, että stressin sai purettua.

Päivä 24: Jotain punaista

Jouluaattona kaivettiin vanhat tonttulakit esiin. Joten kuvassa on siis punaisena tonttulakki sekä hiuksieni latvat. Ai että tykkäsin noista hiuksista! Täytyy tässä harkita jotain hieman pysyvämpää ratkaisua, sillä tuo sävyte haalistuu harmillisen nopeasti.

Päivä 25: Lahja

Kuvassa on jouluna saamani kosmetiikkalahjat, jotka esittelinkin jo täällä blogin puolella. Kiitos vielä kerran näistä lahjoista! <3

Päivä 26: Meikinpoistotuotteet

Silmämeikki lähtee Micellar Waterilla ja kasvot pesen Simplen puhdistusaineella. Molempia olen varmasti hehkuttanut täällä blogissa vaikka millä mitalla, sillä ne ovat minulla jatkuvasti käytössä. Sopivat hyvin herkälle ja kuivalle iholle!

Päivä 27: Lempisiveltimet

Olipa vaikeaa valita lempparisiveltimet, mutta Fräulein38 punavartiset siveltimet ovat ihanan pehmeitä ja tykkään nimenomaan näistä kasvosiveltimistä. EcoToolsilla on mahtavat luomivärisiveltimet, jotka ostin messuilta syksyllä. Huippupehmeät. Shu Uemuran siveltimet olivat minun ensimmäisiä meikkisiveltimiä, jotka vanhempiani toivat minulle kiinasta. Todella hyvälaatuiset, mutta alkavat kyllä jo olla paljon käytetyt. Ja Make Up Storella on myös hyviä siveltimiä, jotka ovat kestäneet hyvin kovemmassakin käytössä.

Päivä 28: Ilman tätä en lähde ulos

Kyllä sen täytyy olla puhelin. Otan sen lenkillekin mukaan, kun kuuntelen siitä musiikkia. Ei vaan voi lähteä ilman puhelinta ulos.

Päivä 29: Meikkikokoelmasi

Siinä on ainakin suurin osa. Kuva on otettu jo joskus kesällä, mutta toivottavasti saan tehtyä kokoelmavideon tässä alkuvuodesta kunhan muutan taas takaisin Kuopioon. Siellä minulla on sitten kaikki meikit yhdessä paikassa! Eihän tässä olekaan kun varmaan jo vuoden ajan ollut tarkoitus tehdä postaus meikkikokoelmasta ja kun sitä kuitenkin aika usein kysytään.

Siihen loppui minun kuvahaasteeni, mutta olen yllättynyt että pysyin mukana näinkin kauan. Vaikka viimeiset kolme kuvaa postasinkin samana päivänä. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*