Header img

Miten vuosi 2014 meni?

01/01/2015

Niin. Miten se nyt sitten meni? Haluaisin kuulla teiltä nyt palautetta blogistani! Mitä haluaisitte vuonna 2015 nähdä blogissa ja mitkä olivat viime vuoden hyvät jutut? Olen varma, että uusi vuosi tulee olemaan kiireinen, mutta pyrin kyllä panostamaan blogiini hieman aikaisempaa enemmän. Aionkin nyt tässä postauksessa käydä läpi hieman viime vuotta.

Tammikuu
Tammikuussa tein paljon alelöytöjä, joista postailin blogiini. Olin ollut töissä paljon joulukuussa, joten käytin palkkaani tyytyväisenä kosmetiikkaan. Tammikuussa järjestin myös ensimmäisen miittini ja pääsin tutustumaan ihaniin Joensuulaisiin bloggaajiin! Käytiin sokoksella ja tultiin sen jälkeen tänne minun luokse. Miittipostaukset voi käydä lukemassa näistä linkeistä: osa1 ja osa2.

Miittimeikki

Helmikuu
Helmikuussa aloin tasitelemaan iho-ongelmien kanssa. Uskomatonta, että olen tapellut tämän ihon kanssa kohta jo vuoden. Luultavasti edessä on siis käynti lääkärillä, jos ei pian ala muutoksia tapahtua. Pitkä pinna minulla on ainakin ollut. Sain myös helmikuussa ensimmäisen blogiyhteistyö pyynnön ja muistan kuinka innoissani siitä olin. Parasta helmikuussa oli se, kun sain meikata ystäväni julkkisbileisiin. Oli ihanaa meikata pitkästä aikaa muitakin kuin itseään.

Julkkikset

Maaliskuu
Maaliskuussa järjestin pitkästä aikaa arvonnan blogissani. Kävin myös tallinnassa ja sieltä ostin ensimmäisen Too Faced luomiväripalettini ja olin samanatien myyty. Natural Eye paletti onkin ollut päivittäisess käytössä maaliskuusta asti. Lisäksi järjestin toisen miitin, tällä kertaa Kuopiossa jossa kävimme Make Up Storella vierailemassa. Miitissä sain tavata niin tuttuja kuin pari uuttakin persoonaa! Miitit ovat kyllä yksi parhaista bloggaajajutuista mitä on! Kuopion miitin postauksen löytyy näistä linkeistä: osa1 ja osa2.

Make Up Store

Huhtikuu
Huhtikuussa tein ensimmäisen videotutoriaalini. Se oli kyllä aika huono, mutta tämän vuoden tavoitteena onkin tehdä nyt sitten parempi videotutoriaali (ja vaikka useampikin), kun viimein tuon videokameran sain hankittua. Kävin myös kahdessa eri miitissä, kun bloggaajat tapasivat Tampereella isolla porukalla ja myöhemmin Joensuussa kynsibloggaajat kutsuivat minutkin mukaan miittiin. Kuitenkin yksi suosituimmista postauksista huhtikuussa oli postaus allergiastani.

Allergiaoireita

Toukokuu
Touokuussa vietin vappua Kuopiossa, testailin tuotteita ja harjoittelin feikkitatuoinnin tekoa. Toukokuussa esittelin myös videolla meikkipussini sisällön. Ehkä tänä vuonna saisin jo kuvattua koko meikkikokoelmani… Toukokuussa kohtasin myös suurimman suruni, kun ukkini nukkui pois. Tämä näkyi selvästi kesän postaustahdissa.

Meikkipussin sisältö

Kesä- ja heinäkuu
Kesä meni töitä tehdessä. Lisäksi bloggaamiselle ei oikein ollut intoa. Sain siis kahden kuukauden aikana aikaiseksi vain 6 postausta. Jatkoin taistelua iho-ongelmia vastaan puhdistuskuurilla, joka oli kyllä melkoinen floppi. No, ainakin tuli juotua paljon. Kesäkuussa bruneteksi muuntautuminen sai aikaan paljon kommentteja.

Brunettena

Elokuu
Elokuussa aloitin kaksi kuukautta kestävän etanavoide kuurin ja vietin lomaa Etelä-Suomessa. Muistelen vieläkin lämmöllä tuota lomaa! Se oli juuri sellainen kuin pitikin. Tapasin ystäviä ja minulla ei ollut mitään sen suurempia aikatauluja. Loman aikana rakastuin palavasti Hankoon ja aion todellakin palata sinne ensi kesänä uudestaan! Hankin myös uuden puhelimen ja päivitin itseni nykyaikaan liittymällä Instagramiin nimimerkillä mariaglow1.

Hanko

Syyskuu
Syyskuussa aloitin hyväntekeväisyyskalenteriin meikkaamisen. Ja vaikka syksyn aikaan tuntuikin, että on aivan liikaa kaikkea tekemistä, niin silti nautin paljon kalenterimeikkauksista! Oli ihanaa huomata, miten meikkaustaidot karistivat ruosteen päältään ja homma alkoi sujuia yhä paremmin. Lisäksi palkitsin 600:n kommentin lähettäjän sekä kokeilin glittermeikkiä käytännössä.

Meikkikeikalla

Lokakuu
Lokakuu tiesi tietysti I Love Me-messuja! Olin käynyt jo monena vuonna peräkkäin kyseisessä tapahtumassa ja olipa huippua kun tänä vuonna sain sinne ilmaislipun! Kiersin messuja kolme päivää kosmetiikkahullun voimalla, sillä satuin sopivasti sairastumaan juuri messuviikonloppuna. Messuilta löysin myös itsellleni vanhat tutut kiharruspatukat, joista tulikin huonon tukkapäivän pelastus! (Jos vaan huonon tukkapäivän onnistui aavistamaan edellisenä iltana.)

Superkiharat

Marraskuu
Marraskuussa blogiini tuli 150 lukijaa täyteen bloggerissa! Ja nythän teitä on jo yli 170! Olen enemmän kuin kiitollinen teistä jokaisesta! Järjestin toki arvonnan ja jos saadaan tänä vuonna 200 rikki, niin lupaan että arvontaa on tiedossa! Sain myös marraskuussa aikaiseksi Loppuneet-postauksen jolle voidaan luultavasti odottaa jatkoa jossain vaiheessa. Messuilta ostamani Inglotin pigmentti teki myös suuren vaikutuksen minuun ja käytin sitä useaan kertaan marraskuun meikeissä.

Inglot Pigment

Joulukuu
Joulukuussa otin loppukirin bloggauksessa. Kävin myös Joensuun Timanttisilla järjestetyssä blogitapaamisessa, sekä myöhemin Joensuulaisten bloggaajien pikkujouluissa. Oli huippua tavata taas uusia ihmisiä, sillä taisin olla ainoa kosmetiikkabloggaaja siellä pikkujouluissa. Joulukuussa sain myös lisäystä Too Faced perheeseen, kun sain tilaamani tuotteet. Too Faced nousi kyllä ehdottomasti suosikkimerkkieni listalle. Osallistuin kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin glittermeikkivideolla ja olin mukana Instagramissa Photo-a-Day haasteessa (joka on muuten kahta kuvaa vaille hoidettu). Joulun vietin perheeni kanssa ja sain upeita joululahjoja!

Too Facedilla tehty meikki

Kaiken kaikkiaan hyvä bloggausvuosi, kun ensimmäistä kertaa meni 100 postauksen raja vuodessa rikki. Nyt olisikin sitten teidän vuoro! Minkälainen vuosi 2015 saadaan Dazzling Glowssa aikaiseksi! Millaisia postauksia haluatte nähdä? Saisiko jotain olla enemmän? Mitkä aiheet kiinnostavat? Sana on vapaa!

Kiitos teille ihan kaikille! On ollut huippua kirjoittaa tätä blogia, kun te ootte olleet mukana! <3 Tehdään ensi vuodesta vähintään yhtä hyvä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*