Header img

Kuulumiset tähän väliin

11/01/2015

Hei!
Oikeasti tässä pitäisi nyt olla video hiusten liukuvärjäyksestä hoitavalla sävytteellä. Muokkasin videota nimittäin monta tuntia eilen, vain todetakseni että kokeiluversiollinen videonmuokkausohjelma ei anna julkaista kuin 3minuuttia muokattua videota. Hakkasin hieman päätä seinään, kun totesin tuon kaiken sen vaivan jälkeen. Mutta hei, ei hätää aion muokata videon uudestaan mahdollisimman pian, joten varmasti saadaan myös kokonainen video julkaistua lähipäivinä.

 Koulu alkoi keskiviikkona kevyellä 9 tunnin koulupäivällä ja jatkui torstaina 10 tunnin koulupäivällä. (Niin ja koulun jälkeen tein pakollisia kouluhommia 2-3h vielä kotona). Perjanaina oli vain viitisen tuntia koulua, josta minä sitten kiidätin itseni suoraan töihin illaksi. Töissä olen ollut myös lauantaina ja tänään sunnuntaina, joten arvaatte varmaan, ettei ole juuri jäänyt aikaa bloggailemiseen.

Työlook

Mutta ei hätää, ensi viikolla (toivottavasti) on jo pari tilausta tulossa postissa. Huomenna tosin alkaa harjoittelu, jonka vuorot saan vasta sitten tietää, mutta pakkohan sieltä on joitakin vapaapäiviä olla! Vapaapäivät aionkin sitten pyhittää blogille!

Lisäksi kaikille uusille lukijoille: Tervetuloa! Kohta onkin taas pyöreitä täynnä! Pysykäähän siis kuulolla!

Elvis lähettää terkkuja kaikille lukijoille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*