Header img

Mitä on meneillään

07/09/2017

Olen ollut hieman hiljaisempi sosiaalisessa mediassa tässä viime aikoina. Syyt on selvät, some-maailman ulkopuolella on meneillään nyt kaikenlaista. Oikeastaan koko tämä kuluva viikko on ollut yhtä vastoinkäymistä, ei siis mitään isompaa, mutta paljon pieniä juttuja ja olen ollut todella huonolla tuulella monta päivää. (Epäilen myös hieman pillerimerkin vaihtoa, sillä en yleensä ole näin kiukkuinen.) Kun aikaisemmin blogissani puhuin vaaleanpunaisten lasien takaisin palauttamisesta, niin tällä viikolla niitä on kyllä murjottu nyrkillä rikki. Mullahan on asiat ihan hyvin, mutta olen ottanut tosi raskaasti minulle tuttujen henkilöiden kohtaloita. Suututtaa, kun asioihin ei voi vaikuttaa. Niiden lisäksi muutamia first world problemseja, mutta niistähän selviää, vaikka aiheuttavatkin ylimääräistä ketutusta.

Resting bitch face on ollut aika yleinen ilme tällä viikolla

Olen myös nukkunut todella huonosti ja tänään sitten, ensimmäistä kertaa elämässäni, nukuin pommiin töistä. Myöhästyin vain vajaa puoli tuntia, mutta kyllä huomaa, etten nyt ole ihan vireimmilläni. Liikaa on taas puuhaa ja kaikkea pohdittavaa. Ei ole ollenkaan mun tapaista nukkua pommiin!

Sen lisäksi kiirettä on pitänyt, kun viime viikonloppuna listasin vanhan ponikokoelmani myyntiin. Keräsin siis My little ponyja n. 10 vuotta ja niitä oli ehtinyt kertyä jo yli 400 kpl. Kuitenkaan viimeiseen muutamaan vuoteen ponit eivät ole enää olleet harrastuslistalla, joten päätin, että on aika lähettää ne maailmalle. Hommaa on siis riittänyt, kun jokainen poni on pitänyt kuvata erikseen, hinnoitella ja nyt ollaan siinä vaiheessa, että pakkaan niitä postitusta varten. Pelkästään kaikkien ostajien viesteihin vastaamiseen meni monta tuntia päivässä. Toisaalta on vähän haikeaa, sillä poniharrastus antoi paljon, mutta nyt on suunta toisaalle ja olen myös helpottunut, kun ponit pääsevät seuraavien keräilijöiden hyllyyn esille, eikä niitä tarvitse enää säilöä kaapissa.

Tämäkin poni suuntaa pian uuteen kotiin

Elviskin pääsi käymään maanantaina lääkärissä ja hammashoidossa, kun siltä poistettiin nukutettuna hammaskiveä. Mieltä osoitettiin hammashoidon jälkeen yhden päivän ajan. Yöksi ei tultu viereen, mutta rapsutuksia käytiin säännöllisesti illan aikana vaatimassa. Onneksi Elvis ei ollut pitkävihainen ja olen taas saanut möyhiä sitä oikein urakalla. Ponien pakkailussa onkin siis ollut mukana myös karvainen pikku apuri.

Pikku krapula vaivasi hammashoidon jälkeen

Mutta alavireet sikseen. Mulla on myös todella paljon positiivisia ja innostavia asioita tiedossa! Blogiin onkin tulossa piakkoin uuteen hiustrendiin liittyvää videota ja minun ihonhoidon mullistaneita tuotteita. Arvontakin on suunnitteilla, sillä mikäpä piristäisi paremmin synkkenevää syksyä, kuin jännittävä blogiarvonta! Harmittaa vain, että postausten kirjoittaminen on ollut nyt hieman jäljessä. Kuvia kuitenkin on kasapäin uusiin postauksiin, joten eiköhän tämä tästä kohta kuitenkin helpota. En malta odottaa, että saan arvonnan käyntiin!

Mitä teidän alkusyksyyn kuuluu?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*