Header img

Volyymia hiuksiin – Puff.ME Volumizing Cloud Mist

11/09/2017

Pitkästä aikaa tuli hiustuote, joka sai mut innostumaan kovasti. Kyseessä on niinkin yksinkertainen asia kuin hiuspuuteri pumppupullossa, mutta tämä mullisti ainakin mun käsityksen hiuspuutereista. Hiuspuuterillahan haetaan hiuksiin volyymia ja rakennetta, mutta aikaisemmin kokeilemani sirotettavat hiuspuuterit oli hankalia käyttää. Joko puuteria ei tullut ollenkaan, tai sitten sitä humpsahti kunnon kerros hiuksiin, joka oli hankala saada nätisti levittymään.

Design.ME pakkasi hiuspuuterin näppärään pumppupulloon, jossa annostelu on oikeasti kätevää. Puff.Me onkin siis hiuspuuteria pumppupullossa. Puuteria tulee juuri sopivasti, joten hiuksiin saa hyvin volyymia ja rakennetta, juuri sen verran kuin on tarvis. Puuteri on myös super hienojakoista, joten se levittyy kuin unelma. Mulle aukesi siis aivan uusi maailma tämän hiuspuuterin myötä. Hiusten letittäminen on monta kertaa helpompaa, kun hiukset eivät ole superliukkaat ja tyveen saa näppärästi kohotusta, joka myös kestää. Puuteri ei tuoksu millekään, joten sopii hienosti myös tuoksuherkille yksilöille!

Käyttö on helppoa. Suihkutetaan tyveen osio kerrallaan ja muotoillaan hiukset sopivaan asentoon. Suihketta voi kuulemma käyttää myös kosteisiin hiuksiin ja se onkin aivan loistava esimerkiksi kampauksien pohjalle. Näppäryytensä lisäksi tuo pumppupullo on söpö kuin karkki. Vaaleanpunainen ja sopivan kokoinen vaikka laukkuun! Kyllä hivelee ainakin mun silmää toi ulkonäkö. Lisäksi korkki on tosi jämäkkä, joten jos tätä kuljettaa vaikka laukussa, niin ei ole pelkoa siitä, että korkki vahingossa aukeaisi.

Hiuspuuterilla on myös helppo tehdä huoleton Bed head -look, jossa hiukset ovat sopivasti sekaisin. Suihkauksen jälkeen siis vain hierotaan sormilla tyvi kuohkeaksi. Just tuollaista tyyliä olen monesti hakenut, mutta mun hiukset tahtoo heti lässähtää tai mennä sellaiseen takkuun, ettei se sitten enää ole kaunista katseltavaa. Edes reilumpi suihkiminen hiuksiin, ei aiheuttanut hiuksiin sellaista likaisen oloista tahmaa, mitä joskus hiuspuuterista voi pitkiin hiuksiin tulla. Aivan loistava tuote ja kaiken lisäksi, mun letit on onnistunut tosi paljon paremmin tämän avulla!

Puff.me volumizing cloud mist -hiuspuuteria saa ostettua kampaamoista, sekä idHAIRin verkkokaupasta. Hintaa purkilla on 24,90€, mutta se näyttäisi olevan parhaillaan tarjouksessa 19,90€. Kannattaa siis napata se vielä kun voi! Hiuspuuteri sopii myös vegaaneille, eikä sisällä sulfaatteja, gluteenia tai parabeeneja. Ainakin mun hiustenlaitto sai aivan uuden ulottuvuuden tämä myötä. Ei tarvitse enää taistella liukkaiden suortuvien kanssa.

Oletko koskaan käyttänyt hiuspuutereita?

 Hiuspuuteri saatu testiin pr-toimistosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*