Header img

Epäonnen boxi – Boxycharm

13/09/2017

No niin. Nyt. Viimein. Sain käsiini elokuun Boxycharm boxin. Tää koko boxin saaminen oli yksi iso ongelmien summa ja välillä toivoin jo, etten olisi koko boxia edes tilannut! Boxi kuitenkin saapui vaikeuksien kautta viimein perille ja kyllähän tuo sisältö on vaan todella vakuuttava. Kerron videolla mitä boxin kanssa oikein tapahtui ja miksi mulla meni siihen yli 100 dollaria kaiken kaikkiaan. Videon perästä löytyy sitten tekstiversiona selvitys paketin ongelmista ja lisäksi myös boxin sisältö!

Itse Boxycharm boxi maksaa 21 dollaria ja sen luvataan sisältävät aina n. 100 dollarin arvosta kauneustuotteita. Postikulut ovat USA:n sisällä ilmaiset ja koska toimitusta ei saa suoraan Suomeen, täytyy boxi tilata Shipiton kautta. Shipito onkin tosi näppärä palvelu, jos haluaa ostaa USA:n kaupoista tuotteita, joita ei toimiteta Suomeen. Paketti siis lähetetään omaan henkilökohtaiseen Shipito osoitteeseen ja sitten saat itse valita Shipiton vaihtoehdoista sopivan postituksen. Shipito sitten lähettää paketin Suomeen.

Voit hypätä suoraan Boxin sisältöön videossa kohtaan 9:11, mikäli et halua kuulla sepustusta postitusongelmista.

Halusin Boxycharmin nopeasti, joten valitsin sille nopeamman postituksen, joka veisi 7-9 päivää. Postitus maksoi vähän vajaa 35 dollaria, kun halvin ja hitaampi vaihtoehto olisi ollut n. 10 dollaria. Sain pian ilmoituksen, että paketti on lähetetty matkalleen ja kesti n. viikko, kun sain ilmoituksen, että paketti on palautunut Shipitolle. Syy oli se, että ilmeisesti läpivalaisussa oli havaittu paketin sisältävän kynsilakkaa ja täten sitä ei voi lähettää lentopostilla. Kynsilakka kun määritellään helposti syttyväksi aineeksi. Eli siis se ensimmäinen 35 dollaria oli mennyt hukkaan.

Jouduin pyytämään Shipitoa poistamaan paketista kynsilakan ja hävittämään sen. Tällaisesta pyynnöstä tulee vähän päälle 5 dollarin maksu. Joten sitten, eikun vaan paketti uudestaan matkaan ja jälleen kerran päätin ottaa nopeamman postituksen ja maksoin uudestaan 35 dollaria postituksesta.

Sitten meni taas reilu viikko, kun saan ilmoituksen, että pakettini on Englannin tullissa ja minun tulee maksaa tullimaksut, jotta sen saa sieltä eteenpäin. Ihan pikkuisen hölmistynyt olen, koska tullimaksujahan ei pitäisi tulla alle 25 dollarin paketeista ja ylipäätään on outoa, että maksut piti maksaa Englantiin, eikä Suomeen. Tullimaksut oli 4 dollaria ja sitten vielä päälle 10 dollarin käsittelymaksu. Että kiva, kiitos. Tähän mennessä paketin postitukseen oli siis mennyt lähes 90 dollaria. Ja siis itse pakettihan maksoi edelleenkin vain 21 dollaria.

Viimein, maanantaina 11.9. sain tekstiviestin PostNordilta, johon sain vastata toivomani toimitusajan. Minulla olikin sopivasti tiistaina vapaapäivä, joten päätin pyytä toimituksen heti aamusta 9-12 välille, koska olin sopinut kaverin kanssa näkeväni sitten aamupäivän jälkeen. Yllättäen, kun kello tuli 12, niin ei pakettia vieläkään näkynyt. Puoli yhden aikaan mulle sitten soitettiin, että pakettia oltaisiin tuomassa ja menee n. 30-45 minuuttia. Lopulta sain paketin yhden jälkeen ja voin sanoa, että ei yllätä. PostNordin kanssa ei ole kertaakaan asiat sujuneet ja pyrin edelleen välttelemään kyseistä lafkaa viimeiseen asti.

No, paketti on kuitenkin nyt tässä ja sisältö on kyllä niin huikea, että kyllä se kuitenkin lievitti siitä aiheutunutta kärsimystä, vaikka kuluja olikin enemmän kuin sisällön arvo. Varsinkin kun se kynsilakkakin jäi sinne Amerikan mantereelle. Olin jo viittä vaille perumassa syyskuun boxin, kun sitten kuitenkin päätin, että olkoon oppirahoja nyt nuo ja jatkossa toimin toisella tavalla. Ja en varmasti ota kalliimpaa postitusta vaan sen ihan mahdollisimman halvimman! Nimittäin pari muuta bloggaajaa, jotka paketin olivat ostaneet ja niillä 10 dollarin kuluilla ottaneet, olivat saaneet pakettinsa ilman ongelmia, kynsilakan kanssa ja vieläpä ennen minua.

Boxin mahtava sisältö oli:

Moda Pro sivellinsetti
Aloette voidemainen poski- ja huulipuna
Tarte Rainforest of the Sea luomiväripaletti
Pür Pro Eyelashes tekoripset
Ja sitten olisi kuulunut olla vielä se kynsilakka.

Kaikki tuotteet oli sellaisia, jotka ehdottomasti otan käyttöön ja ei ollut yhtään mitään turhaa mukana! Aivan ihania tuotteita ja en edes osaa sanoa mikä olisi lempparini, koska kaikki oli niin kivoja. Mielenkiinnolla ja suurella jännityksellä odottelen seuraavaa boxia.

Toivotaan parempaa onnea ensi kerralla ja jos sekin menee pyllylleen, niin sitten kyllä saa Boxycharmit multa jäädä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*