Header img

Testissä Ben Nye

15/09/2017

Onko Ben Nye sinulle ennestään tuttu? Minulle Ben Nye on nimenä ollut tuttu, niin kauan kuin olen meikkien kanssa pelannut, mutta sarja on jäänyt aika vieraaksi. Olikin tosi siistiä, kun pääsin nyt testaamaan heidän tuotteitaan. Ben Nye on siis ammattimeikkisarja, josta löytyy laaja valikoima meikkejä niin kauneusmeikkeihin kuin maskeerauksiin.

Testissä minulla oli Media Pro Creme Blush & Contour poskipuna, varjostus ja korostus -paletti sekä Media Pro HD Sheer Foundation -meikkivoide. En olekaan käyttänyt tällaisia voidemaisia rasvavärejä sitten meikkikoulun.

Yleensä miellän rasvavärit jotenkin tosi raskaiksi, mutta tämä Sheer Foundation jättää tosi luonnollisen pinnan ihoon. Se peittää sopivasti, mutta kuitenkin kuultaa sen verran, ettei ihosta tule liian tasaisia. Mullahan tapahtui taas ihossa joku mysteeriräjähdys ja se on taas ollut aivan karmeassa kunnossa. Tosin jos on lukenut mun postauksen viime viikolta, niin ei ihmetytä yhtään. Stressi näkyy ihossa, valitettavasti. Sheer Foundation kuitenkin peitti loistavasti räjähdyksen jäljet. Sävynä tämä Almond oli hieman liian keltainen, joten sekoitin siihen paletista Almond korostusväriä, jolloin sain siitä vaaleamman. Hauskaa, että molemmissa oli sama sävyn nimi.

Myös tummille silmien alusille tuo väripaletin Almond on aivan loistava. Sopii muuten myös vähän kuivemmalle iholle. Koostumus on tosi pigmenttistä, joten ohuen ohut kerros riittää peittämään tummat silmänaluset. Päälle vielä pikkuisen kiinnityspuuteria ja se on bye bye huonosti nukutun yön jäljet. Luomilla on NYX Cosmic Metals luomiväripaletin sävyjä.

Koska meikkipohja oli niin luonnollinen, niin halusin tehdä koko meikistä freesin ja luonnollisen. Poskille laitoin paletista sävyä Guava ja alle aavistuksen tummaa varjostussävyä. Päätinpä olla myös kokeilunhaluinen ja sivelin Guava poskipunaa myös huuliin. Lopputuloksesta tuli tosi raikas! Koska poskipuna jättää mattaisen pinnan, niin myös huuliin tuli mattainen fiilis. Tykkään tuosta sävystä ihan mielettömästi. Sopii siis hyvin niin poskiin kuin huuliin.

Tää meikki näyttääkin ehkä enemmän siltä, että se sopisi kevääseen, mutta ei anneta sen haitata! Taistellaan tällä meikillä nyt vähän syksyn ankeutta vastaan!

Ben Nye tuotteita voit ostaa jälleenmyyjiltä, jotka löytyvät täältä. Ben Nyellä on myös oma liike, Studio Diiva, Kalevankadulla, joten jos olet Helsingissä niin kannattaa ehdottomasti käydä vierailemassa myös siellä. Itse ainakin aion seuraavalla Helsingin reissulla piipahtaa myymälässä.

Niin, onko Ben Nye sinulle ennestään tuttu?

Postauksen tuotteet saatu testiin blogia varten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*