Header img

Kauneusbloggaajien Face Chart -haaste

04/09/2017

The Diary of a true shopaholic -blogin Mari keksi tehdä kauneusbloggaajien kanssa yhteinen meikkaushaaste. Tarkoituksena oli siis etsiä toiselle bloggaajalle face chart (tai tehdä itse), jonka mukaan sitten bloggaaja meikin toteuttaa. Face chart on siis piirros valmiista meikistä. Meikkitaiteilijat käyttävät usein face charteja apuna meikkien suunnittelussa. Minulle face chartin lähetti Miss Aria ja minä taas lähetin face chartin Marille.

Mun Face Chart löytyi Instagramista ja sen on tehnyt @milk1422. Kyseiseltä Instagram tililtä löytyykin todella upeita meikkejä tehtynä tällä samalla face chartilla, että nyt oikeastaan alkoi vähän ujostuttaa näiden kuvien julkaiseminen. Tässä kuitenkin kuva kyseisestä Face chartista:

Haasteessa parasta on se, kun joku toinen valitsee sulle meikkityylin, niin tulee tehtyä jotain erilaista. Miss Aria oli sitä mieltä, että tämä oli mun näköinen meikki ja haastavaksihan sen teki nimenomaan tuo huulet ja kuvassa olevat "kimalteet". Päädyin sitten glitteriin ja highlighteriin, jotta sain mahdollisimman paljon kimalletta halutuille paikoille. Siltikin olisin tarvinnut keinovaloa, jotta tuo kimallus paremmin näkyisi.

Tässä nyt kuitenkin lopputulos:

Poskilla olisi saanut olla reilusti enemmän poskipunaa ja highlighteria, sillä valo kyllä syö kaiken värin sieltä. Poskilla on myös aavistus glitteriä! Lisähaastetta teki superärtynyt poski, jossa oli ihan kosketusarkoja finnejä. Ilmeisesti pillerimerkin vaihto on saanut taas tällaisia sivuoireita ja toivon todella, että tuo iho alkaisi tuosta rauhoittua. Mikä järki syödä niitä pillereitä akneen, jos ne ei edes auta siihen.

Meikki sopi todella kivasti mun vihreisiin silmiin. Glitteriä olisi kyllä voinut laittaa myös luomille, mutta toisaalta se on aika kiva myös noin. Huulet onnistui yllättävän hyvin, vielä olisi saanut olla kirkkaamman oranssia huulipunaa, mutta sellaista ei mun varastoista nyt löytynyt.

Miten sinusta onnistuin tässä face chart -haasteessa?

Tässä muuten myös muiden bloggaajien face chart haasteen postaukset! Käy ihmeessä katsomassa miten upeita meikkejä kaikki ovat tehneet!

Diary of a true shopaholic (Täällä on siis minun valitsema face chart Marille)

The Kidult

Miss Aria

Hanna Maria

Charlotta eve

Mizz Annie

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*